Dünya Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara!

Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara!

24.02.2024 - 10:35 | Son Güncellenme:

Güzel modelden haber alamayan ailesi endişe içindeydi, evine kontrole gelen polisler korkunç gerçeği keşfetti. Genç kadın, lüks dairesinde vahşi bir cinayetin kurbanı olmuştu. Dairenin zemini kanlar içindeydi ve cesedi buzdolabına bilekleri bağlanmış halde bırakılmıştı.

Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara

Los Angeles merkezli model Maleesa Mooney evinde tüyleri diken diken bir halde bulundu. Güzel modelin cesedi buzdolabının içine; ağzı bantlanmış, el ve ayak bilekleri ise birbirine bağlanmış halde bırakılmıştı. 31 yaşındaki Mooney, 12 Eylül 2023'te polislerin Los Angeles şehir merkezindeki lüks dairesini kontrol etmeye geldiği sırada ölü bulundu.

Haberin Devamı

Magnus Daniel Humphrey adındaki adam, polis tarafından evinde yakalandı ve Mooney'nin acımasız cinayetinden 'sorumlu şüpheli' olarak tanımlandı. Amerikan basınının mahkeme kayıtlarına dayandırdığı haberine göre cinayet suçlaması, işkence iddiasını da içeriyor. Müfettişler 41 yaşındaki Humphrey ile Mooney arasındaki bağlantıyı açıklamadı.

Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara

AĞZI BANTLANMIŞ, BİLEKLER BAĞLIYDI

Adalet Bakanlığı kayıtlarına göre, şüpheli yedi Şubat'ta hapishaneden serbest bırakıldıktan sonra federal narkotik suçlarından şartlı tahliye edilmişti. Amerikan gazeteleri tarafından incelenen mahkeme kayıtlarına göre Humphrey, Minnesota ve Illinois'de silah suçlamaları, saldırılar, cinsel saldırılar da dahil olmak üzere çok sayıda ağır suçtan hüküm giydi.

Haberin Devamı

Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara

KIZ KARDEŞİ ÖLDÜĞÜNDE 'HAMİLE OLDUĞUNU' ANLATTI

Mooney, Beverly Hills merkezli Nest Seeker ajansında emlakçı olarak çalışıyordu ve hayata veda ettiği evine ölümünden yalnızca bir ay önce taşınmıştı. Mooney'nin kız kardeşi o sırada yerel bir televizyona, kız kardeşinin öldüğünde iki aylık hamile olduğunu ve her zaman anne olmak istediğini anlatmıştı.

Verdiği demeçte şöyle konuştu:

"Kız kardeşimin neler yaşadığını hayal edemiyorum ve bunu düşünmek bile bana acı veriyor."

PEŞ PEŞE 'MODEL' CİNAYETLERİ SERİ KATİL ŞÜPHESİNİ DOĞURDU

Model en son altı Eylül'de apartman kompleksindeki güvenlik kameralarına yansıyan karelerde canlı olarak görüldü. 12 Eylül'de ebeveynlerinin mesajlarının cevapsız kalması endişelere yol açtı. Eve gelen polisler, korkunç manzarayla karşı karşıya kaldı. Mooney'nin cesedi buzdolabındaydı ve yerde kan vardı.

Adli tabibin raporuna göre Mooney'in yüzünde/başında, sırtında ve sol üst kolunda keskin olmayan bir cismin yol açtığı yaralar tespit edildi. Raporda yaralanmalar dikkate alındı ve Mooney'nin bir tür 'anlaşmazlık' içinde olduğu tahmin edildi.

Raporda, "Mooney'nin bulunma şekline bakıldığında, bu yaralanmalar onun ölümünden önce muhtemelen şiddetli bir fiziki kavgaya karıştığını gösteriyor. Bu göz önüne alındığında, Mooney'nin ölümünde uyuşturucu ve/veya alkolün oynamış olabileceği rol belirsizdir" ifadesine yer verildi. Toksikoloji raporu, modelin sisteminde bir kokain metaboliti olan benzoilekgonin ile birlikte kokaetilen ve etanol karışımının bulunduğunu ortaya koydu.

Haberin Devamı

Ölümü, başka bir model olan Nichole 'Nikki' Coats'un Los Angeles'taki dairesinde ölü bulunmasından sadece iki gün sonra kayıtlara geçti. Her ikisi de Los Angeles şehir merkezindeki konutlarında öldürülen modellerin ölümleri, seri katil korkusunu uyandırdı.