Dünya Ayıldığında vücudunu zincirlenmiş halde buldu! Her şey evine bırakma teklifiyle başladı

Ayıldığında vücudunu zincirlenmiş halde buldu! Her şey evine bırakma teklifiyle başladı

29.11.2023 - 16:17 | Son Güncellenme:

57 yaşındaki sapık aracına bindirdiği kadını bayıltıncaya kadar dövüp işkence etti, hastanedeki doktorlar ise boynunda zincir ve kilitle acil servise getirilen kurbanı görünce şoka uğradı.

Ayıldığında vücudunu zincirlenmiş halde buldu Her şey evine bırakma teklifiyle başladı

Mide bulandıran olay, İspanya'nın Miranda de Ebro kentinde yaşandı. Santiago Apóstol Hastanesi'deki doktorlar, gün içinde aniden kendilerine getirilen yüzü morarmış ve zincirlerle bağlanmış kadını gördüklerinde korkuyla şok geçirdi. Zavallı kadının boynuna ve ellerine zincir ve iki asma kilit bağlanmıştı ve kendisini kaçıran bir kişiden kurtulduğunu söylüyordu.

Haberin Devamı

GÜVENİNİ KAZANDI

Adı açıklanmayan 40 yaşındaki kadın yaşadıklarını polise anlattı. Buna göre, başına gelenlerden önce hasta bir arkadaşını ziyaret etmek için hastaneye gitti. Adı yalnızca isminin baş harfleri 'JMG' olarak açıklanan adam, hastane çıkışı onu evine bırakabileceğini dile getirdi.

Ayıldığında vücudunu zincirlenmiş halde buldu Her şey evine bırakma teklifiyle başladı

Adamın korkunç planından habersiz kadın teklifi kabul etti ve ikili yola çıktı. Ancak 57 yaşındaki adam kurbana yolda birkaç şey almak için kendi evine uğramak istediğini söyledi. Güvenini kazanarak kadını içeri davet etti.

Kurban içeri girer girmez ön kapıyı kapatıp saldırıya geçti, bayıltana kadar dövdü.

UYANDIĞINDA YANI BAŞINDAYDI

Ayıldığında vücudunu zincirlenmiş halde buldu Her şey evine bırakma teklifiyle başladı

Kadın, bilinci yerine geldiğinde kendisini dehşet verici şekilde boynuna zincir takılmış halde buldu. Cani, yanı başındaydı. Kurbana vurup hakaretler yağdırırken bir yandan da onu boğmaya çalışıyordu. Kadının karşılık vermesini ve kaçmasını engellemek için ellerini de başka bir zincirle asma kilit takarak bağladı.

Haberin Devamı

Polis raporuna göre kadın, adamın dikkati dağıldığı bir anda pencereden kaçmayı başardı ve akrabalarının yanına sığındı. Yakınları zavallı kadını derhal hastaneye ulaştırdı ve ilk müdahale gerçekleştirildi.

DAHA ÖNCE HÜKÜM GİYDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

İspanyol polisi saldırganın kimliğini belirleyip 57 yaşındaki adamı yakaladı. Güvenlik güçleri saldırganın, daha önce Aralık 2015'te Burgalesa'da dokuz yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırıp, taciz etmekten hüküm giydiğini de aktardı. Gelen haberlere göre, Miranda Policia Nacional şu anda vakayı araştırıyor ve olayı cinsiyete dayalı cinsel şiddet olayı olarak ele alıyor.