Dünya Venedik’te şıklık yarışı

Venedik’te şıklık yarışı

05.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sinema dünyasının kalbinin attığı en önemli etkinliklerden 78. Venedik Film Festivali’nde sinemacıların yanı sıra modacılar da eserlerini sergiledi. Ünlü aktrisler ve modeller, festivalde iddialı markaların kreasyonlarıyla boy gösterdi

Venedik’te şıklık yarışı

DERLEYEN: PELİN AYKIN - Modadan, sinemaya, edebiyattan, mimariye kadar pek çok alanda insanlara ilham veren İtalya’nın kanallarla ünlü şehri Venedik’te 1 Eylül’de başlayan 78. Venedik Uluslararası Film Festivali, dünyanın dört bir yanından gelen ünlülerin şıklık yarışına sahne oldu. Pek çok filmin galasının yapıldığı ve yapımların dünyaya açılan penceresi olan prestijli festivalde, aynı zamanda moda markaları da spot ışıklarının önünde olmak için birbirleriyle yarıştı. Dünyaca ünlü aktris ve mankenler lüks moda markalarının tasarımlarıyla kırmızı halıda boy gösterirken, 11 Eylül’e kadar devam edecek Venedik Film Festivali bu yönüyle de akıllara kazındı.

Haberin Devamı

Adriana Lima

Uzun zamandır sessiz bir hayat yaşayan eski Victoria’s Secret mankeni Adriana Lima, giydiği kırmızı elbiseyle festivalin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Lima, İtalyan moda evi Etro’dan göğüs dekolteli ve bacak yırtmaçlı kırmızı bir elbise tercih etti. Ünlü manken, Pomellato marka mücevherleriyle de dikkat çekti.

Kristen Stewart

ABD’li oyuncu Kristen Stewart, Prenses Diana’yı canlandırdığı “Spencer” filminin prömiyeri öncesinde düzenlenen festivaldeki fotoğraf çekimine Chanel marka tulumuyla katıldı.

Venedik’te şıklık yarışı

Barbara Palvin

“Dune: Çöl Gezegeni” filminin galasına katılan Victoria’s Secret mankeni Barbara Palvin, sırtı açık, fuşya ve gümüş çiçek süslemeli bir tulum içinde çarpıcı bir görünüm sergiledi. Macar model, mürdüm rengi rujuyla göz alıcı görünüyordu.

Haberin Devamı

Venedik’te şıklık yarışı

Dakota Johnson

ABD’li oyuncu Dakota Johnson, başrollerinde yer aldığı “The Lost Daughter” (Kayıp Kız) filminin festivalde gerçekleştirilen galasında metalik püsküllerle kaplı ışıltılı bir Gucci elbise giydi. Johnson, transparan kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Venedik’te şıklık yarışı

Aida Yespica

“The Lost Daughter” (Kayıp Kız) filminin galasına katılan Venezüellalı manken ve TV yıldızı Aida Yespica, derin bacak yırtmaçlı ten rengi ve siyahla uyumlu elbisesiyle kameraların odağında yer aldı.

Venedik’te şıklık yarışı

Zendaya

ABD’li oyuncu Zendaya, başrollerinde yer aldığı “Dune: Çöl Gezegeni” filminin Venedik Film Festivali’nde yapılan dünya prömiyerine özel tasarım Balmain elbisesiyle katıldı. Son zamanlarda moda olan “ten rengini” tercih eden Zendaya, derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle festivalin en şık aktrislerinden oldu. Zendaya ayrıca elbisesini Bulgari marka kolyesiyle kombinledi.

Venedik’te şıklık yarışı