Dünya Kadın yargıcın üzerine uçarak saldırdı! Suç makinesi kararı duyunca dehşet saçtı: İnanılmaz görüntü

Kadın yargıcın üzerine uçarak saldırdı! Suç makinesi kararı duyunca dehşet saçtı: İnanılmaz görüntü

04.01.2024 - 10:12 | Son Güncellenme:

Sicili sayısız suçla dolu adam mahkemede cezası açıklandığı sırada, 'denetimli serbestlik' talebinin reddedilmesi üzerine öfkeden çılgına döndü. ABD, suç makinesinin kadın hakimin üstüne uçtuğu saldırıyı konuşuyor.

Şoke eden saldırı ABD'nin Las Vegas eyaletinde gerçekleşti. Buna göre, Las Vegas'ta yer alan mahkeme salonunda bir adamın, ceza duruşmasında denetimli serbestlik talebinin reddedilmesinin ardından kürsüden atlayarak hakime saldırdığı anlar saniyesi saniyesine kayıt edildi.

Haberin Devamı

Amerikan basınının kaydettiğine göre, sicili kabarık olan 30 yaşındaki Deobra Redden, ciddi fiziki zarara sebep olan darp girişimi suçundan hüküm giymesi sonrası bölge mahkemesinde Yargıç Mary Kay Holthus tarafından cezalandırılıyordu.

Redden'in avukatı Holthus'tan müvekkilini şartlı tahliyeye çarptırmasını istedi. Ancak Holthus'un mükerrer suçlu için aklında farklı bir ceza vardı.

Yargıç, "Sanırım artık başka bir şeyin tadına bakmanın zamanı geldi çünkü bu geçmişi kaldıramam" dedi.

ÖFKEDEN GÖZÜ DÖNDÜ, HIZLA SALDIRDI

Kadın yargıcın üzerine uçarak saldırdı Suç makinesi kararı duyunca dehşet saçtı: İnanılmaz görüntü

Bu sırada, Redden'in kürsüye doğru hızla harekete geçtiği duyuldu. Bir yandan yargıca hakaret ederken, aynı anda kürsüye koştu ve direkt olarak yargıcın üzerine atlayarak ona saldırmaya çalıştı.

Olaya derhal müdahale eden görevliler yargıca yönelik darp girişimini engellemek üzere öne atıldı. Adeta kaos dolu dakikaların yaşandığı mahkeme salonunda ülkenin ve eyaletin bayrakları da devrildi. 

Haberin Devamı

Videoya göre yetkililer; yargıcı, gözü dönmüş suçludan kurtarmak üzereyken adam ellerinden kaçarak tekrar yargıcın üzerine saldırmaya çalışıyor. Bu sırada çıkan izdihamda taraflar yumruk yumruğa kavga etti. 

Yanı sıra, ek yardım talebi için alarm da devreye sokularak dakikalarca yardım çağrısı yapıldı. Amerikan basınına göre, Holthus'un hafif bir kafa travması geçirdi ancak durumunun iyi olduğunu bildirdi. Çatışmada bir polis memuru da yaralandı.

SİCİLİ KABARIK

Kadın yargıcın üzerine uçarak saldırdı Suç makinesi kararı duyunca dehşet saçtı: İnanılmaz görüntü

Bölge Savcısı Steve Wolfson yaptığı açıklamada, "Tanrıya şükür yargıç iyi durumda. Başta şerif ve hukuk katibi olmak üzere, yardımına gelenlerin kahramanca çabaları için Tanrıya şükürler olsun" dedi. 

Wolfson, "Onlar olmasaydı durum çok daha kötü olurdu çünkü bu sanık son derece şiddet içeren davranışlar sergiledi ve bunun sonuçlarının olacağından eminim" diyerek sözlerini sürdürdü. 

Mahkeme belgelerine göre, 23 Nisan'da Redden başka bir adamın 'diz kapaklarını kırmak' ve 'ciddi fiziki zarara yol açmak' tehdidinde bulundu.

Redden Kasım ayında hakkındaki suçlamaları kabul etmişti. Yargıç Holthus, mahkemeye çıkmaması üzerine Aralık ayında kendisi için tutuklama emri çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Mahkeme belgelerine göre adeta bir suç makinesi olan adam daha önce mülkün kötü niyetli olarak tahrip edilmesi suçlamasıyla Holthus'un huzuruna çıkmıştı.  Önümüzdeki günlerde, yeniden tekrar mahkemeye çıkması bekleniyor.