Dünya Yasak aşk, kiralık katil! Tesadüfler zinciri planı bozdu

Yasak aşk, kiralık katil! Tesadüfler zinciri planı bozdu

31.07.2023 - 12:28 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada paylaştığı 'mutlu' fotoğrafların arkasında sinsi bir plan vardı. Bir bardaki hırsızlık vakasını araştıran polisin incelediği cep telefonundaki mesajlar, şok etkisi yarattı.

Yasak aşk, kiralık katil Tesadüfler zinciri planı bozdu

Lindsay Shiver eski bir güzellik kraliçesiydi, ilerleyen yıllarda çocuklarının babası olacak sevgilisiyle üniversitedeki spor dersinde tanıştı. Takvimler 2007 yılını gösteriyordu. Robert Shiver bu sırada Auburn Üniversitesi'nde profesyonel futbol oynuyordu.

Haberin Devamı

Lindsay ve Robert çifti kısa süre sonra evlendi, üç erkek çocuk sahibi oldu. Lindsay Shiver'ın Instagram hesabında göze çarpan ve 2020 yılında paylaşılan bir gönderide şöyle yazıyordu:

"Bizi bir araya getiren 13 yıl önceki fitness dersi için ve o zamandan beri sahip olduğumuz tüm sevgi, kahkaha ve hayat için çok minnettarım! Seni seviyorum bebeğim."

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan çiftin, tatil cenneti Bahamalar'da da evi vardı. Bahamalar polisi bir hırsızlık vakasında ele geçirilen telefonu incelerken, tüyler ürperten bir planı 'tesadüfen' ortaya çıkardı. Daha birkaç ay öncesine kadar sosyal medyada oldukça 'mutlu' paylaşımlar yapan Lindsay Shiver'ın sinsi planından eşi Robert'ın haberi yoktu.

Haberin Devamı

Lindsay, kendisinden sekiz yaş küçük, 28 yaşındaki Terrance Bethel'le yasak bir ilişki yaşıyordu. Yasak ilişkiyi fark eden 38 yaşındaki Robert Shiver, boşanma davası açtı. Ancak eski Amerikan futbolu oyuncusu, öldürüleceğinden habersizdi.

TÜM AYRINTILAR VARDI

Bahamalar yerel medyasının haberlerine göre, polis Temmuz ayı başlarında delil toplamak için Great Guana Cay'deki yerel bir barda meydana gelen bir hırsızlık vakasında şüphelinin telefonunu inceledi.

Telefondaki mesajlar arasında hemen dikkat çeken bir kiralık katil detayı vardı. Kiralık katili tutan, Lindsay ve yeni sevgilisi Bethel'den başkası değildi. Amaçları, Robert Shiver'ın öldürülmesiydi.

1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10

Yerel medya, cep telefonundaki mesajlarda kiralık katile dair tüm ayrıntıları keşfeden polisin cinayet planını uygulamaya konmadan engellendiğini bildiriyor.

Cinayetin deşifre olmasıyla Lindsay Shiver ve Terrance Bethel'le birlikte Faron Newbold tutuklandı. Yerel medyadaki haberlerde ayrıca ikilinin Faron Newbold'da cinayet için ödeme yaptığı bilgisi de yer aldı.

Bahamalar'ın başkenti Nassau'daki bir hapishaneye konulan üçlü, geçen hafta Cuma günü ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Bir sonraki duruşmanın Ekim ayında gerçekleşeceği belirtiliyor.

New York Post gazetesi, Shiver çiftinin 28 yaşındaki Terrance Bethel'e Bahamalar'da tanıştığını yazdı. Lindsay ve Robert Shiver çifti, en küçüğü dört yaşında olan üç erkek çocuğuyla sık sık Bahamalar'a seyahat ediyordu.

Haberin Devamı

Richard Shiver, Auburn Üniversitesi Tigers kulübündeki futbol kariyerinin ardından, Atlanta Falcons ile serbest oyuncu olarak sözleşme imzaladı ancak 2009 sezonundan önce kariyeri sonlandı. Günümüzde sigorta sektöründe yöneticilik yapıyordu.

Lindsay Shiver ise, 2005 yılındaki Miss Houston County'de ilçe güzeli seçildi. Aynı yıl National Peanut Festivali güzellik yarışmasında ise ikincilik tacını giydi.