Dünya Binlerce dolar harcayıp köpeğe dönüştü! 'Çocukluktan beri hayalimdi'

Binlerce dolar harcayıp köpeğe dönüştü! 'Çocukluktan beri hayalimdi'

29.07.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Binlerce dolar harcayarak çocukluk hayalini gerçekleştiren ve bir köpeğe dönüşen 'Toco' lakaplı şahıs ilk kez toplum içinde görüldü.

Binlerce dolar harcayıp köpeğe dönüştü Çocukluktan beri hayalimdi

Japonya'da ismi açıklanmayan bir kişi insan olmaktan sıkıldığı için bir köpek olarak yaşamına devam etmek istedi. 'Collie' cinsi köpeğe dönüşmek için 20 bin dolardan fazla para harcayan 'Toco' lakaplı şahıs filmlere kostüm üreten bir firmayla çalıştı. Söz konusu kostüm ise tam 40 günde tamamlandı.

Haberin Devamı

İLK KEZ TOPLUM İÇİNE ÇIKTI

 New York Post'ta yer alan haberde köpek olan Toco, ilk kez halkın arasına çıkmayı başardı. Youtube'da 300 binden fazla abonesi olan Toco'nun bahçede dört ayak üzerinde yürüdüğü ve ödül karşılığında numaralar yaptığı görüldü. Yayınlanan bir başka videoda ise  Toco'nun bir kadın tarafından gezdirildiği kayıtlara geçti.

Binlerce dolar harcayıp köpeğe dönüştü Çocukluktan beri hayalimdi

Toco, YouTube kanalına yaptığı girişte Japoncadan çevrilmiş bir dizi yazılı metinde köpek olmak istediği için videolarda konuşmuyor) şu ifadeleri kullandı:

'Tanıştığımıza memnun oldum. Ben bir hayvan olmak istediğim için bu haldeyim. Lütfen görmek istediğiniz video için isteklerinizi yorumlarda belirtin'

ARKADAŞLARINDAN UTANIYOR

Gerçek kimliğini arkadaşları tarafından yargılanmamak için asla açıklamayacağını söyleyen Toco, 'Köpek olmak istememin garip olduğunu düşünüyorlar. Gerçek yüzümü gösterememem bu sebepten' dedi.

Binlerce dolar harcayıp köpeğe dönüştü Çocukluktan beri hayalimdi