Dünya Yılın düğününden ilk fotoğraflar

Yılın düğününden ilk fotoğraflar 

12.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham ile ABD’li milyarder varis Nicole Peltz’in 3 gün süren düğünlerinden ilk fotoğraflar yayınlandı. Peltz’in ailesine ait Palm Beach’deki 103 milyon dolarlık malikanede düzenlenen “yılın düğününde” çekilen fotoğrafların yayın haklarını satın alan  Vogue dergisi dün söz konusu görselleri paylaştı.

Yılın düğününden ilk fotoğraflar

Ayrıca çift, Instagram hesaplarında da Vogue imzalı düğünden fotoğrafları paylaşırken, Beckham’ın eşinin soyadı olan Peltz’i sosyal medya hesabının adına eklemesi dikkat çekti. Beckham ayrıca bir düğün fotoğrafının altına “Bay ve Bayan Peltz Beckham” yazarak eşinin soyadını alacağı iddiasını da doğrulamış oldu. Peltz’in İtalyan moda devi Valentino imzalı gelinliğiyse pek çok stilist tarafından “en iyi gelinlikler” arasında gösterildi.

Haberin Devamı

Masraflar 20 milyon

Öte yandan, Beckham ailesine yakın kaynaklar düğün masraflarının basına yansıdığı gibi toplam 4 milyon dolar değil, yaklaşık 20 milyon doları bulmuş olabileceğini söyledi. Eğer bu rakam doğruysa, çiftin düğünü şu ana kadarki en pahalı düğünler arasında yer alacak. Ayrıca, David Beckham’ın, çifte düğün hediyesi olarak 500 bin dolarlık eski elektrikli Jaguar otomobil verdiği öğrenildi.