Ege Alkışlar çocuklara

Alkışlar çocuklara

11.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Alkışlar çocuklara

Ege Engelsiz Yaşam Derneği’nin engelli bireyler yararına düzenlediği “Yaşamın Ritmi” konseri, ayakta alkışlandı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) düzenlenen gecede Şef Hakan Şensoy yönetiminde ve Solist Burhan Öçal eşliğinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sahne aldı.

Haberin Devamı

Alkışlar çocuklara

Konserde bin 200 kişilik salon tamamen doldu. Duygu dolu anların yaşandığı konserde öğrencilerin çaldığı, “Hayat Bayram Olsa” şarkısına tüm salon alkışlarıyla eşlik etti. Konserin sonunda özel çocuklar dinleyicilerin ısrarlı alkışları üzerine bir kez daha sahne aldı. Gecede Ege Engel Siz Derneği’nin kamuoyuna tanıtımı da yapıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız “Yapacağınız herşeyde ben de sizinleyim” sözü verdi. Otizmli kızı sahne alan anne Aynur Şahin, “Çocuklarımız birleşip tamamlandıkları duygularıyla hayata bağlanacaklar” dedi.

Alkışlar çocuklara

Ege Engel Siz Yaşam Derneği Başkanı İnci Sancak, “ 13 özel çocuğumuz imkan sağlandığında nasıl büyük başarılara imza atacaklarını bizlere gösterdi. Çocuklarının yapamayacağını düşünüp, sahnede yaptığını görmek anneler için de büyük bir mutluluk oldu” diye konuştu.