Ege Altın Güvercin Demirci’ye kondu

Altın Güvercin Demirci’ye kondu

14.09.2022 - 07:09 | Son Güncellenme:

Bu yıl 25. kez kanatlanan, Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan Kuşadası Altın Güvercin’de birincilik ödülü ‘Birdenbire Olmaz’ bestesiyle Merve Öner Demirci’ye gitti

Altın Güvercin Demirci’ye kondu

Bu yıl 25’inci kez düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması muhteşem bir final gecesine imza attı. Yıllar sonra yeniden Özer Türk Stadyumu’nda gerçekleşen yarışmanın finalini binlerce kişi izledi. Sunuculuğunu ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in yaptığı 25. Altın Güvercin’de sözü ve müziği Merve Öner Demirci’ye ait olan ve Ezgi Gürbüz tarafından yorumlanan “Birdenbire Olmaz” isimli beste birinci oldu. KUSAV Onur Ödülü, KUSAV Başkanı Levent Köylü tarafından profesyonel müzik yaşamına ilk adımını 1986 yılında Altın Güvercin Sahnesi’nde atan Türk pop ve caz müziğinin sevilen ismi Fatih Erkoç’a verildi. Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener, şarkılarıyla coşkuyu zirveye taşıdı. 

Haberin Devamı

Altın Güvercin Demirci’ye kondu

Gecede konuşan Başkan Ömer Günel, “Altın Güvercin’e bugüne kadar çocuğu gibi bakan, bizlere danışmanlığını sürdüren Ali Rıza Türker’e, yarışmanın düzenlenmesini sağlayan ilk siyasi irade, geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan Engin Berberoğlu’na, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yarışmayı yeniden düzenlememiz konusunda bizleri destekleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” dedi.