Ege Bodrumspor Sakarya’ya patladı

Bodrumspor Sakarya’ya patladı

10.10.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ligin iddialı takımlarından Bodrumspor, geçen hafta Rizespor deplasmanında kaybettiği puanları Sakaryaspor önünde telafi etti ve taraftarının gönlünü aldı. Etkili futboluyla beğeni toplayan yeşil beyazlılar, yeniden yükselişe geçti.

Bodrumspor Sakarya’ya patladı

BERKE MANKIR MİLLİYET - Spor Toto 1. Lig’de son olarak deplasmanda Çaykur Rizespor’a 2-0 yenilerek galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Bodrumspor, ligin 8. haftasında taraftarı önünde Sakaryaspor engelini 5-0 ile geçti. Ligin iki yeni ekibini karşı karşıya getiren karşılaşmada ev sahibi Bodrumspor zafere ulaşmanın sevincini yaşadı. Lige iyi bir başlangıç yapan ancak son üç maçında bir puanla yetinen yeşil beyazlılar, galibiyet hasretini 5 golle dindirdi.

Haberin Devamı

Etkili futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor, yeniden yükselişe geçti. Ege ekibinde galibiyeti getiren golleri Kenan Özer (2), Samet Yalçın (2) ve Adis Jahovic kaydetti. Öte yandan, seyir zevki yüksek karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, şarkıcı Hakan Altun tribünde takip etti.

‘Doğruları yaptık’

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Bizim için keyifli bir gündü. Rakibi de analiz ettikten sonra oyuncularımızla paylaştığımız her şeyi sahada hemen hemen gördük diyebilirim. Biz doğru kapatmaları yapıp, doğru pozisyonları yakaladık ve değerlendirdik. Çok güzel de bir galibiyet aldık. Geçen hafta Rize’de özellikle bu maçtaki pozisyonlardan çok daha net pozisyonlarımız vardı ama maalesef atamadık, orada mağlup olduk. Futbol bu yüzden güzel, attığınız zaman her şey çok güzel atamadığınızda maalesef kötü oluyor” dedi.