Ege Bornova’da özel atölyeler

Bornova’da özel atölyeler

09.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Bornova Belediyesi, hem İngilizce ve Almanca pratik yapabilme hem de yogayla rahatlama imkanı sunuyor.

Bornova’da özel atölyeler

Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi ve Pi Gençlik Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen atölyeler, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen gençlerle Bornovalıları bir araya getiriyor. 

Haberin Devamı

Gönüllü olarak Türkiye’ye gelen 18-30 yaş arası Avrupalı gençler, belediye bünyesindeki sosyal kültürel faaliyetlere katılarak sahip oldukları bilgi deneyim ve becerilerini katılımcılarla paylaşıyor. Her ay gerçekleşen atölye çalışmalarıyla yabancı dillerini geliştirmek isteyenlerle buluşuyor. 

İş stresi ve hareketsiz yaşamdan muzdarip olanlar için yoga ve meditasyon atölyeleri düzenleniyor. STK Yerleşkesi ile sivil toplum kuruluşları ve belediye arasında güçlü bir iletişim ağı kurduklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa İduğ, “Bornovalıların yararına olacak projelerde birlikte çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kayıtlar başladı

Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hayata geçirdiği ücretsiz çocuk oyun aktivite merkezlerinin sayısını 8’e çıkardı. Atatürk ve Naldöken mahallelerinde 36-72 ay arasındaki çocukların yararlanabildiği 2 merkezde kayıtlar başladı. Başvurmak isteyen ebeveynler, 0 232 999 19 19 numaralı telefonu arayabilir.