Ege ‘Bu gurur bize yeter’

‘Bu gurur bize yeter’

03.03.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Belediye Başkanları İduğ ve Engin son meclis toplantısına katıldı. Gaziemir’de Başkan Arda ise gazetecilerle buluştu.

‘Bu gurur bize yeter’

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, görev süresi içindeki son meclis toplantısında dikkat çekici mesajlar verdi. Bornova Belediye Meclisi’nde 5 yıl boyunca tüm partilerin gruplarıyla uyum içinde bir çalışma sergilediklerini söyleyen Başkan İduğ, meclis üyeleri, bürokratlar ve muhtarlara verdikleri destekler için teşekkür etti. Başkan İduğ, “1 Nisan’dan itibaren Kemalpaşa’da kendi iş yerimde çalışmlarıma devam edeceğim. Siyasetin içinde kalacağım. Kentin değerine değer katmak için sizlerle temas halinde olacağım. İzmir için çalışmalarıma devam edeceğim” diye konuştu. Başkan İduğ, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tüm partilere ve adaylara başarılar dilediğini söyledi.

Haberin Devamı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Narlıdere Belediyesi de son meclis toplantısını yaptı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyetin 100. yılında Narlıdere’ye hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere Belediye Başkanı olmaktan çok büyük bir onur duyuyorum. 5 yıl boyunca Narlıdere’mize Meclis Üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızla birlikte gururla hizmet ettik. Narlıdere halkına bizleri seçtikleri ve bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyoruz. Biz yeni seçilecek arkadaşlarımıza tecrübemizi ve bilgimizi her zaman aktaracağımızı da buradan beyan ediyoruz” dedi.

Basın emekçileriyle veda toplantısında bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 5 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları ve gelecek dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Arda, “93 yıl sonra dedemin koltuğuna oturmak çok gurur vericiydi. Adaletli, dürüst, çalışkan bir belediye başkanlığı yaptım. Doğup büyüdüğüm yere başkan oldum. Bu gurur bana yeter. Bu onuru bana yaşatan partim Cumhuriyet Halk Partisi’ne teşekkür ediyorum. İyi ki bu görevi bana verdiler, iyi ki seçildim. Rekor oyla seçildim, bu görevi başarıyla yaptığımı düşünüyorum. Size insanların ihtiyacı varsa bundan kaçmamız mümkün değil ve mücadelenin içinde olmanız gerekiyor. Biz de bunu gerçekleştirdik” dedi.