Ege Çok yaşa İzmir

Çok yaşa İzmir

09.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılını kutlayan iş dünyası temsilcileri, İzmirlilik ruhunun önemine dikkat çekti. Kentin ve Türkiye’nin geleceği için yorulmadan yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti, “Bağımsızlığımızın sembolü olan 9 Eylül’ü kutluyoruz” dedi

Çok yaşa İzmir

Farklı sektörlerde İzmir için çalışan iş insanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun İzmir’i düşman işgalinden temizlediği ve Türk milletinin bağımsızlığının da sembolü olan 9 Eylül İzmir’in kurtuluş bayramını anlamlı sözlerle kutladı.

Haberin Devamı

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı; İzmir, ülkemizde yaşam kalitesi olarak en önemli çekim merkezlerinden biri konumunda. Ege ve İzmir dünyanın sağlık başkentidir. Bergama’da bulunan antik Asklepion, ölümün giremediği yer olarak bilinir. Sağlık ve inşaat alanındaki projelerimizle İzmir’e olan yatırımlarımız sürecek. Kentin gelişmesi için elimizden gelen her türlü katkıyı koymaya devam ediyoruz. Bu anlamlı günde güzel İzmirimiz, ülkemiz ve insanlarımız için daha da çok çalışacağız. Tüm İzmirliler’in 9 Eylül kurtuluş gününü kutlarım.

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer: İzmir, sunduğu olanakları, doğası, iklimi, coğrafi yapısı ve kültürüyle birlikte hem ülkemizde hem de yurtdışından insanlar tarafından tercih edilen bir çekim merkezi. Gelişen ulaşım olanaklarıyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanından insanlar yaşamak için İzmir’i seçiyor. İzmir sürekli olarak nitelikli göç almaya devam ediyor. Bu nedenle inşaat sektörü açısından da yapılacak daha çok iş var. Nitelikli konutlar her zaman tercih edilecek. Kentimizin değerini biliyoruz ve ona değer katacak yeni projeler üretme azmimizi koruyoruz.

Haberin Devamı

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Genel Müdürü Özkan Yalaza: İzmir, çağdaş yapısı, iklimi ve yaşam koşulları nedeniyle her zaman Ege’nin incisi olmaya devam edecek. Son yıllarda özellikle büyük kentlerden göç almaya devam eden İzmir’de konut talebi de artarak devam ediyor. Bu nedenle İzmir’de konut sektörünün önü her zaman açık. Türkiye geneline yayılan organizasyonumuzda İzmir ve Ege ağırlığını korumaya devam ediyor. GHO olarak gayrimenkul konusunda kurumsal çözümlerle yatırımcıların yanında olmaya devam edeceğiz. 9 Eylül, İzmir’in kurtuluşu ve ülkemizin de bağımsızlığının en önemli dönüm noktasıdır. Hepimize kutlu olsun.

İzmir Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Yamangil: İzmir bilim, kültür ve aydınlık demektir. Atatürk’ün açtığı yolda, eşitlik demokrasi ve her görüşten insanın barış içerisinde yaşadığı bir şehirdir. İzmir farklı yaşam tarzlarını kucaklar. Ayrıştırmayan herkesin birbirini olduğu gibi kabul ettiği bir özelliği vardır. İzmir’de 7’den 70’e halkımızın sağlığı için hizmet vermekten ötürü gururluyuz. 9 Eylül İzmir’in kurtuluş gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Erkunt Traktör Sanayi A.Ş. CEO’su Tolga Saylan: İstiklal mücadelemiz, vatanı canlarından üstün tutan, kahramanlıkları ile tarihin akışını değiştiren şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde kazanıldı. Yıllar önce milletimizin bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığı, bugün ülke sınırlarımız içinde özgürce yaşama fırsatını yarattı. İzmir’i “Yeniden Vatan” yapan, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman ordumuzu saygı, minnet ve rahmet ile anıyoruz, ışıklar içinde uyuyun. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlu olsun!

Haberin Devamı

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜFED Başkanı İsmail Kahraman: Milli Mücadele 9 Eylül’de İzmir’de zaferle sonuçlanmış ve bu olay Türk milletinin kurtuluşu ve bağımsızlığını elde edişinin simgesi olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını da 2023 yılında hep birlikte kutlayacağız. Bizler de inşaat sektörü temsilcileri olarak ülkemiz için daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Ulusal bağımsızlığımızı bizlere armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile birlikte bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi de bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Haberin Devamı

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya: İzmir’i çok seviyorum. Şehir dışında olduğum zamanlarda hep İzmir’i özlüyorum. Yalnız kendim için değil çocuklarımızın ve kentimizin geleceği için de çalışıyorum. İzmir çok daha iyisini hak ediyor ve ayrıcalıklı bir şehir. İnsanların kültürü, yapısı ve iklimiyle önemli bir yer. Şehrimizin daha iyi noktalara gelmesi için yatırımlarımız sürecek. İzmir’den aldığımız güçle, yine İzmir için çalışmaya devam ediyoruz. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunu kutluyorum.

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer: Düşman işgalinin Anadolu’ya yayılmaya başladığı sırada Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Büyük Taarruz’u başarıyla tamamlamasının ardından son işgal noktası olan İzmir’i düşmanlardan kurtarışının 100’üncü yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Hem tarihimizin kurtuluş sürecinde önemli bir yere sahip olan kentimizin kurtuluşu, ulusumuzun bağımsızlık mücadelesinin de mihenk taşlarından. Bu yüzdendir ki; Atatürk’ün ülkemiz için taşıdığı önemin yanı sıra; İzmirliler için önemi de bir başkadır. Biz de tarihte böylesi bir öneme sahip kentin eğitim kurumlarından biri olarak 1954’ten bu yana, tarihini bilen, çağdaş, Atatürkçü gençler yetiştirmeyi kendimize görev ediniyoruz. Çamlaraltı Ailesi olarak, Tam 69 yıldır bağımsızlığın simgesi bir kentte yaşamanın ve öğrenim görmenin bilincini taşıyan genç nesiller yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun ve bağımsızlığımızın 100’üncü yılı kutlu olsun! Nice 100 yıllara İzmir…

Haberin Devamı

Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven: 9 Eylül, Türk Milletinin varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığını, olamayacağını tüm dünyaya bir kez daha gösteren Kurtuluş Savaşımızın son aşamasıdır. İzmir; Kurtuluş Savaşımızdaki bu öneminin yanında Türkiye’nin sosyo-ekonomik ve kültürel gelişiminde daima kilit rol oynamıştır. Geçen sürede Türkiye’nin gelişmesiyle birlikte İzmir de büyük bir gelişme ve ilerleme kaydetmiş; ülkemizin en gelişmiş kentleri arasında yerini almıştır. Biz de bu gelişime paralel olarak İzmir’in 5 farklı noktasında insan sağlığı için çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İzmirliler sağlık alanında ne istediğini iyi biliyor; bu nedenle bilinçli bir şekilde hareket ediyor. Bizler de Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu olarak kentimize en iyisini sunmak için yeni yatırımlarla hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu ve tüm çalışma arkadaşlarım adına, bu anlamlı gün vesilesiyle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, Hasan Tahsin’i, Yüzbaşı Şerafettin ve arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm İzmirliler’in kurtuluş gününü kutluyorum.

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu: 9 Eylül tarihi yalnızca İzmir’in değil Türk ulusunun da kurtuluşu olması nedeniyle önemli bir dönüm noktasıdır. Atatürk, çağdaş bir toplumun temellerini atarak bizlere önümüzdeki yıl 100’üncü yılını kutlayacağımz Cumhuriyeti armağan etmiştir. Bizler de Kaşkaloğlu ailesi olarak ülkemizin yararına ve toplumumuzun sağlığı için çalışmaya ve yatırım yapmaya devam ediyoruz. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılını en içten duygularımla kutluyorum.

SF Trade Genel Müdürü Aylin Gözay: Tarihinde birçok medeniyete beşiklik yapmış İzmir’imiz; bir liman kenti olarak ve coğrafi konumuyla ülkemizin batıya açılan kapısı konumundadır ve bu nedenle her zaman bilimin, aydınlığın ve çağdaşlığın sembolü olmuştur. Ayrıca geçmişten beri sanayinin, üretimin ve ticaretin de merkezi olan İzmir’imiz; yetişmiş insan kaynağı, üniversiteleri ve teknoloji odaklı üretimleriyle ülkemize farklı sektörlerde istihdam ve katma değer yaratan önemli bir altyapıya sahiptir. SF Trade olarak, farklı ülkelere yaptığımız ihracatlarla sürekli büyüyerek kentimize katkı yapmaya devam edeceğiz. İzmir’i çok seviyoruz, İzmirli olmaktan gurur duyuyor ve tüm İzmirimizin kurtuluş gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.