Ege Destek sözü

Destek sözü

28.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın ‘Karınca Modeli’ alan çalışması, Menderes’in köylerinde de yapıldı.

Destek sözü

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da katıldığı program kapsamında çiftçi ve esnaf ziyaretleri de yapıldı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bulunduğu temaslarda, 2024 seçimine atıfta bulundu, “Halkımızı daha güzel hizmetlerle buluşturacağız. Bu arada, kamu yatırımlarımız da hızla devam ediyor” dedi.
Oğlananası Atatürk Mahallesi Muhtarı Erol İncetürk ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ramazan Dündar’ı ziyaret eden Sürekli, kahvehanede yurttaşlarla da çay içti. Oğlananası Kurucu Mahalle Başkanı Emin Şirin’i ziyaret edip Süt Kooperatifi yöneticileriyle de bir araya gelen Sürekli, şunu söyledi: “Süt fiyatları, şu anda 4,2 lira. 1 Nisan itibariyle 5,25 lira olacak ve 1 lira da destek sağlanacak. Yem fiyatları, Tarım Kredi Kooperatifleri’nde özelden çok daha uygun: 270 lira.”
Hastane ziyareti
Sürekli, fiyat dalgalanmalarına karşı tarım üreticisini koruyup desteklemek üzere çalışmaların sürdürüleceğini de belirtti.
Yapımı, bitme aşamasına yaklaşan Menderes Devlet Hastanesi inşaatına da giden İl Başkanı Sürekli, sözlerini şöyle noktaladı: “80 milyon lira yatırım değeri olan hastanemiz tamamlanmak üzere. İki yoğun bakımı, palyatif bakım ünitesi ve 75 yatak kapasitesiyle Mendereslilerin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak.”