Ege Folkart’tan büyük destek

Folkart’tan büyük destek

24.06.2017 - 05:23 | Son Güncellenme:

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) öncülük ettiği projede, yeni futbol sezonunda İzmir kulüplerine destek kararı çıktı

Folkart’tan büyük destek

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, stat sorunlarının giderilmesi için verdiği mücadeleden sonra, kulüplere maddi destek vermek için de Folkart’la da görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Daha önce Altay, Karşıyaka, Göztepe ve Altınordu gibi kulüplere farklı dönemlerde forma reklamı veren Folkart’ın yeni sezonda da takımlara reklam desteği sağlayacağı öğrenildi. İzmir firması Folkart’ın Spor Toto Süper Lig’e çıkan Göztepe’ye yeni sezonda 2 milyon TL, TFF 1. Lig’deki Altınordu’ya 700 bin TL destek olacağı belirtildi. Spor Toto 2. Lig’deki Karşıyaka, Altay, Bucaspor ve Menemen Belediyespor’a 250 bin TL, 3. Lig’deki Bergama BLD. ve Tire 1922’ye 120 bin TL, Süper Amatör Lig’de yer alan İzmirspor’a ise 60 bin TL forma reklemı verileceği bildirildi. Öte yandan Folkart Yapı’nın teklifine Göztepe ve Altınordu’nun henüz olumlu yanıt vermediği öğrenildi. Geçen sezon forma reklamı için Türkerler Holding’le anlaşan Göztepe’nin yeni sezon öncesi kararını vermediği, Altınordu’nun da önerilen rakamı düşük bulduğu belirtildi.