Ege Gençler kortta fırtına gibi esti

Gençler kortta fırtına gibi esti

20.07.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kültürpark Tenis Kulübü’nün üçüncü kez ev sahipliği yaptığı Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) World Tennis Tour Juniors J5 İzmir heyecanlı başladı gençler kortları salladı.

Gençler kortta fırtına gibi esti

ITF World Tennis Tour Juniors J5 İzmir Kültürpark Tenis Turnuvası ilk günden heyecan dolu maçlara sahne oldu. Turnuvaya Türkiye, İngiltere, Pakistan, Romanya, Hindistan, Malezya, Türkmenistan, Rusya, Slovakya, Macaristan, Fransa, Kazakistan, Bulgaristan, Özbekistan, Kuveyt, Sırbistan’dan katılan sporcular, 23 Temmuz Cumartesi gününe kadar her gün Kültürpark Tenis Kulübü’nün kortlarında kıyasıya mücadele verecek. Maçlar, tek kızlar, çift kızlar, tek erkekler ve çift erkekler olmak üzere dört kategoride oynanacak.

Haberin Devamı

‘Gurur duyduk’

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, genç tenisçilerin kendini gösterebilmeleri ve tecrübe kazanabilmeleri adına çok önemli olduğunu vurguladı. Bu turnuva ile uluslararası arenada İzmir’in tanıtımı yapılırken, Türk tenisçilerine ve Kültürpark Tenis Kulübü oyuncularına da muhteşem bir fırsat sunulduğunun altını çizen Şekercioğlu, “Genç tenisçiler, farklı ülkeden gelen sporcularla takım olma, dost olma duygusunu yaşama şansını elde ediyorlar. Böylesine önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz. Tüm İzmirlileri izlemeye davet ediyoruz” dedi.

 

Yazarlar