Ege Hayaliniz gerçek olacak

Hayaliniz gerçek olacak

21.07.2018 - 23:48 | Son Güncellenme:

Rönesans Ajans’ın, Milliyet Ege işbirliğiyle, Agora Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda bu yıl 18. kez düzenlediği Miss&Mr Model Of Turkey için başvurular devam ediyor

Hayaliniz gerçek olacak

Şükran Ovalı, Gökhan Keser, Irmak Atuk, Ece Begüm Yücetan, Buse Varol, Emre Dinler, Hilal Altınbilek, İlayda Aydın ve Ali Yasin Özegemen gibi isimleri podyum ve ekran dünyasına kazandıran Miss&Mr Model Of Turkey yarışmasına başvurular devam ediyor. İzmir ön elemesi 29 Temmuz 2018 Ege Palas Business Hotel’de, İstanbul ön elemesi ise 5 Ağustos 2018 Crowne Plaza İstanbul-Florya’da yapılacak olan yarışmaya başvurular 24 Temmuz Salı saat 17.00’ye kadar sürecek.

Haberin Devamı

Büyük final 5 Eylül’de

Ön elemeleri geçen adaylar yarı final elemesine katılmaya hak kazanacak. Yarı final elemesinden sonra kampa girecek gençler, 5 Eylül 2018 gününde Crowne Plaza İstanbul Florya’da büyük finalde birincilik tacını takmak için yarışacak. Yarışmada dereceye giren modeller birbirinden güzel hediyeler de kazanacak. Başvurunun ücretiz olduğu yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi www.missmrmodelofturkey.com web adresinden alınabilir.