Ege ‘Hayatı ıskalamayın’

‘Hayatı ıskalamayın’

15.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sunucu ve program yapımcısı Saba Tümer, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencileriyle ‘Kafayı Değiştir’ temalı etkinlikte bir araya geldi.

‘Hayatı ıskalamayın’

Üniversitede geçirdiği günleri, kariyerine yön veren anıları ve maceralarını esprili bir dille gençlerle paylaşan Tümer, kendisini dinleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. Kendisinin de hayatın çeşitli dönemlerinde zorluklarla karşı karşıya kaldığını ancak umudunu ve kararlılığını hiç kaybetmeden hedeflediği noktaya ulaşmak için çalıştığını vurgulayan Tümer, “Sizler, bizim dönemimize göre çok daha yaratıcı ve gelişime açıksınız. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın. Bence, hayatta başarısızlık yoktur. Başarısızlık, hayatın size ‘Yanlış yoldasın’ demesidir. Hayatın size fırsatlar çıkaracağına inanın, emin olun. Ben, hep farklı olmaktan beslendim, hedeflerimin peşinden gittim. Siz de öyle yapın. Hayatı ıskalamayın, dolu dolu yaşayın. Her günün, yaşamın değerini bilin” ifadesini kullandı. 

Haberin Devamı

İEÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Burçin Önder de, “Gençlerimiz için oldukça motive edici, eğlenceli, hayata farklı noktadan bakmayı teşvik eden bir buluşma oldu” dedi.