Ege İki haftada üç ilçeyi dolaştı

İki haftada üç ilçeyi dolaştı

06.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, mobil ofisle ilçe turu kapsamında son olarak Aliağa’daydı... Nasır, tüm ilçeleri gezdiğinde yaklaşık 1170 kilometre yol yapmış olacak

İki haftada üç ilçeyi dolaştı

Mobil ofisiyle ilçelerin nabzını tutan, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’ın son durağı Aliağa oldu. Halkın ve esnafın sorunlarını yakından takip edebilmek için özel olarak hazırlattığı mobil milletvekili ofisinde yurttaşlarla bire bir görüşmeye çalışan Nasır, Kaymakam Ömer Karaman’ı ziyaret etti, 30 muhtarla bir araya geldi. Nasır, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a da konuk oldu, ilçenin alt ve üstyapı çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
Deniz av sezonu açılışına da katılan Nasır, balıkçılık ve su ürünleri sektörünün stratejik öneme sahip olduğunu, 2020’de 1 milyar doların üzerinde dışsatımla ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını belirtti. Nasır; Aliağa 32 No’lu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun, Menemen Şoförler Odası Başkanı. Hilmi Kurtoğlu, Bornova Şoförler Odası Başkanı Murat Canlı, İzmir Kamyon ve Kamyonetçiler Odası Başkanı Ali Topel, Bergama Şoförler Odası Başkan Vekili ve Buca Şoförler Odası Başkanı Cüneyt Köktentürk’le bir araya geldi, istekleri aldı. Yurttaşlar, Necip Nasır’a mobil milletvekili ofisinde istek ve beklentilerini iletti. Program, Leyal Gemi Söküm firması ve AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretiyle son buldu.
Bornova ve Menemen’in ardından Aliağa’yı dolaşan AK Parti Milletvekili Nasır, sorunları tek tek not aldı. Ay sonuna kadar 16 ilçeyi ziyaret edeceğini belirten Nasır, “15 Ekim’e kadar da 14 ilçeyi ezeceğim” dedi. Nasır’ın mobil ofisle tüm turu, yaklaşık 1170 kilometreyi bulacak.