Ege İkinci baharı yaşıyor ömrüm

İkinci baharı yaşıyor ömrüm

01.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de Trabzonspor beraberliğinin ardından Antalyaspor karşılaşmasına hazırlanan Göztepe’de, Adis Jahovic yeniden doğdu. Şu an ligde yer alan oyuncular arasında, geldiği 2017-18 sezonundan bu yana en çok gol atan oyuncu 48 golle sarı kırmızılıların yıldızı Jahovic oldu

İkinci baharı yaşıyor ömrüm

Süper Lig’de Trabzonspor beraberliğinin ardından Antalyaspor sınavına hazırlanan Göztepe’de Adis Jahovic kalitesini ortaya koydu. Makedon forvet, şu an Süper Lig’de yer alan oyuncular arasında, lige geldiği 2017-2018 sezonundan bu yana rakip fileleri en fazla havalandıran oyuncu oldu. 34 yaşındaki santrfor, bu süreçte 48 kez sevinç yaşadı.
68 maç 40 gol
2016-2018 yılları arasında Göztepe formasını terleten ve sarı kırmızılıların Süper Lig’e çıkma serüveninde pay sahibi olan Adis Jahovic, Göztepe’deki ikinci döneminin ilk 9 haftasında skor üretemedi. Ocak ayı transfer döneminde yeniden İzmir temsilcisine dönen golcü futbolcu, suskun geçen haftaların ardından kalitesini kanıtladı. İlk olarak Demir Grup Sivasspor müsabakasında Titi’ye asist yapan Jahovic, ardından Kayseri deplasmanında takımına bir puanı getiren golü attı. Jahovic, ardından Hatay ile oynanan dış saha maçında attığı 3 golle hat trick sevinci yaşadı. Son olarak Trabzonspor ağlarını havalandıran yıldız isim, Göztepe ile toplamda 68. maçına çıktı. Jahovic, sarı kırmızılı formayla 40 gol atarken, 4 de asist yaptı.