Ege ‘İyilik bulaşıcıdır’

‘İyilik bulaşıcıdır’

23.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Wings For Life World Run 2022’de “Oda Borsa İzmir” takımı omurilik felçlilerine umut olmak için koştu. İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, “İnanıyorum ki madalyalar kalplerde taşınacak” dedi

‘İyilik bulaşıcıdır’

Omurilik felcinin tedavisine fon sağlamak için 2014’ten bu yana düzenlenen Wings For Life World Run yarışının Türkiye’deki resmi lokasyonu bir kez daha İzmir oldu. Tüm dünyada aynı anda koşulan Wings For Life World Run 2022’de “Oda Borsa İzmir” takımı da omurilik felçlilerine umut olmak için koştu. İzmir’in 2 Oda ve 1 Borsası’nın desteğiyle başarılı bir sosyal sorumluk projesine imza atan katılımcılar, plaket ve madalya ile ödüllendirildi.
İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Ticaret Borsası’ndan (İTB) toplam 60 çalışanın katıldığı “Oda-Borsa Takımı Ödül Töreni” İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşti.
‘Aramızdaki bağ kuvvetli’
İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, “Wings For Life World Run projesi kardeş odaların ortaklığında çok güzel bir proje oldu. Başkanlarımız ‘Kardeş Oda’ kavramını sık sık dile getiriyor ve ortak projeler gerçekleştiriyor. Çalışanlarımızın arasında da çok güzel bir dostluk var.
Wings For Life iyilik hareketi bütün dünyada büyük ilgi görüyor. İnanıyorum ki, sizler madalyalarınızı boynunuzda değil kalbinizde taşıyacaksınız. Çünkü iyilik inanılmaz derecede hızlı bulaşan bir şeydir. Katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.