Ege Karşıyakalılar bağışa koştu

Karşıyakalılar bağışa koştu

07.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Hafta sonu Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘Hayat Olabilirsin Festivali’ne, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da katıldı.

Karşıyakalılar bağışa koştu

Hafta sonu Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘Hayat Olabilirsin Festivali’ne, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da katıldı. Organlarını bağışlayan Başkan Tugay, “İhtiyacı olan birine can vermek, biri için umut olmak zor değil. Yeter ki isteyelim” dedi.
Herkes destekçi
Karşıyakalıların doğaya ve insana çok duyarlı olduğunu belirten Tugay, “Festival fikrini ortaya atanlara ve organizasyona destek verenlere teşekkürler. Ne kadar etkisi olur bilemem ama ben kelebek etkisine ve suya atılan bir damlanın halka, halka yayılması etkisine çok inanırım. Bu arada taraftarlarımız da sosyal sorumluluk projelerine çok destek veriyor. Kendilerini kutluyorum” diye konuştu. Festival Koordinatörü Melike Saygel de, “Hangi kapıyı çaldıysak herkes destek verdi. Geri çevirmeyen ve yanımızda olanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Kızılay’ın da destek verdiği festivalde, çocuklar için resim çalışmaları ve animasyon gösterisi yapıldı. Ayrıca müzik grupları tarafından konserler verildi. DJ performans sergilendi.