Ege Kirazla şenlendi!

Kirazla şenlendi!

24.05.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

27. Sancaklıbozköy Kiraz Festivali, renkli etkinlikler, konserlerle coşkuyla kutlandı.

Kirazla şenlendi

Şehzadeler Belediyesi, Sancaklıbozköy’de 27. Kiraz Festivali düzenledi. Bölgede yetişen üç kiraz cinsi arasında yapılan yarışmada en güzel kirazları üreten üreticiler altınla ödüllendirildi. Etkinliklerle renklenen festivalde sahne alan Ersin Karalar ve Ankaralı Coşkun festival coşkusuna coşku kattı.

Haberin Devamı

Konser müjdesi verdi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “320 bin dönüm tarım arazimiz var. O yüzden 2014 yılında belediyemizi kurduğumuz günden beri tarıma duyarsız kalmadık. Hiç şüphesiz yaptıklarımızdan daha fazlasını yapacağız. İstedik ki üreticilerimiz, binbir zahmetle çalışarak şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan çiftçilerimiz stres atsınlar, rahatlasınlar. 3 Haziran Cuma günü akşamı da Cumhuriyet Meydanı’nda sanatçılarımız Bilal Sonses ve Ekin Uzunlar konser verecek. Hepinizi davet ediyorum” dedi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, “Sancaklıbozköy’ün adını tüm Türkiye duydu” diye konuştu. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise “Mahallemiz, Şehzadelerimiz hizmetlerin en güzeline layık” dedi.