Ege “Kuşadası’na muazzam hediye”

“Kuşadası’na muazzam hediye”

24.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın ziyaretinin ikinci gününde Kuşadalılarla buluştu.

“Kuşadası’na muazzam hediye”

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında 26 milyon TL bedelle kamulaştırılan 10 dönümlük Tariş arazisi üzerinde yapımı tamamlanan ‘Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Kompleksi’nin açılışını gerçekleştiren CHP Lideri, toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
Kuşadalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan CHP Lideri “Belediye başkanlarımız tüm engellemelere rağmen sizler için çalışıyor. Onlara destek olmalısınız” dedi. “Çalışan, üreten, alın teri döken herkesin kazandığı, kimsenin zarar etmediği, alın terinin değer bulduğu bir Türkiye vaat ediyoruz” diyen Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak demokrasi, kadın-erkek eşitliği, adalet, ülkenin itibarı ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir gelecek için çalıştıklarını belirtti.
Baştan inşa ediyoruz
Kuşadası’nın dünyaya açılan bir turizm kenti olduğuna dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sadece 3 yılda yaklaşık 2 milyon metrekare altyapı ve üstyapı imalatı gerçekleştirdik. Mahalle mahalle Kuşadası’nı yeniden inşa ediyoruz. Tariş alanına Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet binası da; otopark, kafe, restoran ve sosyal yaşam alanları ile birlikte Kuşadası halkına bir muazzam bir hediye” diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, “Tariş Alanı’nın Kuşadası sahilinde kalan ender boş alanlardan birisi olduğunu belirterek, “Gönlüm buranın beton yığını olmasına razı olmadı ve bir zümreye değil, Kuşadası halkına ait olması için 26 milyon bedelle kamulaştırdık. Daha yaşama geçirecek olduğumuz çok projemiz var” ifadelerini kullandı.