Ege Mandalinaya gel!

Mandalinaya gel!

23.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gümüldür Özdere Mandalina Festivali, 26-27 Kasım’da düzenlenecek. Hazırlıkları tamamladıklarını belirten Menderes Belediye Başkanı Özkan, “Renkli bir hafta sonu için vatandaşlarımızı mandalinanın cenneti ilçemize bekliyoruz” dedi

Mandalinaya gel

Menderes Belediyesi, geleneksel hale gelen Gümüldür Özdere Mandalina Festivali için hazırlıklarını tamamladı. Farklı etkinliklerin yer aldığı ve Zakkum’un da sahne alacağı festival, 26-27 Kasım’da Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda...
Menderes Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen festival, bu yıl da renkli ve eğlenceli geçecek. Ücretsiz ikramların yapılacağı ve oyun parkurlarının kurulacağı festivalde; balon katlama atölyeleri, yarışmalar, süper kahraman maskotlar ve sihirbaz gösterileriyle katılımcılar keyifli bir hafta sonu geçirecek.
26 Kasım Cumartesi günü 11.00’de Ersin Show’un sahne performansıyla başlayacak olan festival, ödüllü yemek yarışması ve En İyi Mandalina Üreticisi yarışmasıyla devam edecek. Bahar Şahin’in konseriyle sürecek organizasyonun ilk gün finalinde ise katılımcılar Zakkum konseriyle müzik dolu bir akşam geçirecek. İkinci günde de Jef, Aforoz, Taylan Yeşildağ ve Narkoz gruplarının konserleri var.

Haberin Devamı

‘Herkesi bekliyoruz’

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, “Keyifli, coşkulu ve renkli bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı mandalinanın cennetinde düzenlenecek olan festivalimize davet ediyorum” dedi.