Ege Manisalı Alper'den örnek davranış

Manisalı Alper'den örnek davranış

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Siyah beyazlıların eski futbolcusu Alper Önal, kulüpten alacağı 121 bin liradan vazgeçti. Futbol Şube Sorumlusu Altan Çakıcı, “Genç arkadaşlardan da bu hareketi bekliyoruz” dedi.

Manisalı Alperden örnek davranış

FIFA tarafından bir türlü çözülemeyen Makukula sorunu nedeniyle TFF 2. Lig’de maça bile çıkmadan 3. Lig’e düşürülme, eski futbolcularından Simpson’a olan borcu yüzünden de 6 puanından olma arifesindeki Manisaspor’da takımdan ayrılıp Ankaragücü’ne transfer olan Alper Önal, yönetime jest yaptı. Siyah beyazlıların altyapısında yetişen ve alacakları ödenmediği için sözleşmesini daha önce tek taraflı fesheden 22 yaşındaki forvet, 121 bin TL alacağını kulübe bağışladı.

Haberin Devamı

‘Burası ekmek kapısı’

Futbol Şube Sorumlusu Altan Çakıcı, Alper’in bu konudaki tavrının örnek olması gerektiğini ifade etti, “Kulübümüzün durumu belli. Bunca sorunlarla boğuşan Manisaspor, genç kardeşlerimize önemli bir ekmek kapısı açtı. Alper, olması gerekeni yaptı. Kendisine yeni takımında başarılar diliyorum. Diğer genç arkadaşlardan da bu hareketi bekliyoruz” diye konuştu.