Ege Miting gibi karşılama

Miting gibi karşılama

21.01.2024 - 00:25 | Son Güncellenme:

Havalimanında coşkuyla karşılanan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “İzmir’i yeniden şaha kaldırmak için koşacağız, hiç durmadan koşacağız” dedi.

Miting gibi karşılama

AK Parti İzmir teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmen açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ı dün uçakla kente gelişinde havalimanında coşkuyla karşıladı. Partililer, Dağ’ı karşılamak için VIP çıkışındaki toplanma noktasında bir araya geldi.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın karşılanması töreninde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Bize güvenen her şehirde çığır açtık, Cumhuriyet tarihinin en büyük eserlerini kazandırdık. Şimdi sıra İzmir’de! Sıra, Hamza Dağ Başkanımız ile İzmir’in yüzünü ağartmakta, göğsünü kabartmakta” dedi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, Eyüp Kadir İnan ise, “Bugün İzmir’imiz için tarihi bir gün, İzmir’imize hizmet etme aşkımızı en güçlü şekilde ilan ettiğimiz bir gün. Bugün İzmirli halkımıza sevdamıza sevgimizi aktardığımız bir gün. Tüm hemşerilerimizin yoğun desteğiyle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğimiz Hamza Dağ hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Miting gibi karşılama

‘Sadece çalışma vaktidir’

Haberin Devamı

Partililer tarafından coşkuyla karşılanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ konuşmasında şunları söyledi, “Hayatımın en özel günlerini geçirdiğim, en tatlı hatıraları biriktirdiğim, yaşamaktan gurur duyduğum, her bir sokağında mutluluğu, huzuru ve sevgiyi yaşadığım İzmir… Üniversite hayatımı geçirdiğim, evlatlarımın dünyaya gözlerini açtığı, mesleğe adım attığım, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etme şerefine nail olduğum İzmir… Dört bir yanında, esnafından çiftçisine, sanayicisinden balıkçısına, 7’den 77’ye her bir ferdinin derdiyle dertlendiğim İzmir… Artık vakit, sadece seni konuşmak, sadece senin için düşünmek, sadece ve sadece senin için çalışmak vaktidir. İzmir’imizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hep birlikte başaracağız inşallah… Ben hayatım boyunca hiç kimseyi öteki olarak görmedim. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm İzmirli hemşerilerimizin sorunlarıyla ilgilendik, takip ettik. Çünkü bizim için İzmir söz konusu olunca akan sular durur. İşi gücü bırakır, İzmir’imize hizmet için koştururuz. İzmir’i yeniden şaha kaldırmak için koşacağız, hiç durmadan koşacağız. Çatlarcasına, kendimizi, şahsımızı, tüm hayatımızı bir kenara koyup koşacağız. Biz yarış bittikten sonra da koşan atlarız. Öyle de olmaya devam edeceğiz.”