Ege Piyangoculara müjdeler

Piyangoculara müjdeler

09.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Konferans Salonu’nda istişare toplantısı düzenledi.

Piyangoculara müjdeler

 Toplantıya katılan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Mesleğiniz zor bir iş. Burada bir ailenin fertleri gibi, yaşadığınız her sıkıntıyı dile getirin. Oda yönetimi sorunlara çare bulmak adına çalışmalarını sürdürüyor. İESOB olarak biz de her konuda destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Promosyon çalışması
2023 projelerine değinen İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Paşa Çakmak, “Motorize ekiplerle vatandaşın ayağına gideceğiz. Korsan bilet satıcılarının önüne geçmek için üyelerimize tüm bilgilerinin bulunduğu karekodlu kimlik kartı dağıtacağız. Vatandaşa sahte bilet satılamayacak. İzmir’de hayata geçireceğimiz bu uygulamalar Türkiye’de bir ilk olacak” dedi. Piyango bayilerinin 400-500 milyon lira aylık ciro yaptığını ancak çok iyi komisyon almadıklarını sözlerine ekleyen Çakmak, “Üyelerimizin çoğu kadın ve engelli. Zor şartlarda geçim mücadelesi veren cefakar oda üyelerimize ikramiye gibi bir ödemenin hayata geçirilmesini amaçlıyoruz. Bu konuda 2023 yılında bankalarla, piyango idaresiyle ve bazı kamu kurumları ile temaslarımız olacak. Hayata geçirebildiğimiz takdirde, promosyon imkanından İddia, Sayısal Loto ve TJK bayilerini de yararlandıracağız” diye konuştu.