Ege Shoexpo zamanı

Shoexpo zamanı

14.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Nobel Expo ve İZFAŞ işbirliğinde 16-19 Mart tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek 48. Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ticaretin kalbinin attığı yer olacak.

Shoexpo zamanı

İhracat odaklı fuarlar yaptıklarını belirten Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, “İzmir’de adeta bir ayakkabı çıkarması yaşanacak. Sektör temsilcilerinin de destekleriyle yeni pazarların kapılarını sonuna kadar açarken, kent ekonomisine de dolaylı katkı sağlayacağız” dedi.
‘Potansiyelimiz büyük’
Shoexpo’nun sektöre ve şehre büyük katkıları olacağına inandığını söyleyen İzmir Ticaret Odası Ayakkabı Komitesi Meclis Üyesi Faruk Hanoğlu da, “Sektörün en büyük tedarikçileri bu şehirde, her model ayakkabı üretiminde başarılıyız. Potansiyel bu kadar yüksekken pazar payını artırmak için elimizden geleni yapmak zorundayız” diye konuştu. AYKÜSAN Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi Başkanı Süleyman Özcan ise, “Biz ne kadar kaliteli üretim yaparsak yapalım, tanıtım yapmamız da gerekiyor. Fuarın da etkisiyle bu yıl ihracatta geçen seneki rakamları geçeceğimize inanıyoruz” dedi.