Ege Taraftar 9 puanı aldı

Taraftar 9 puanı aldı

28.10.2017 - 04:41 | Son Güncellenme:

Puan silme cezası almanın eşiğinden dönen Karşıyaka’da, taraftarın yüzü nihayet gülmeye başladı. Kulübe destek kampanyasının başlamasında büyük rolü olan Müjdat Bilgiç ve arkadaşları, “Katkı verenlere teşekkür ediyoruz” dedi

Taraftar 9 puanı aldı

Karşıyaka’da taraftar desteği amacına ulaştı. Kampanyada öncülük yapan Müjdat Bilgiç, zorlu bir maratonu hep birlikte tamamladıklarını vurguladı, “19 Ekim gecesi, 4 arkadaş yazıştık. 20 Ekim’de diğer arkadaşlarımızla paylaşıp başlattığımız kampanyamız, şu an itibariyle sona ermiştir. Toplanan 473.022 TL ile Okan Şahingöz için 3 dosya kapatılmış, kalan parayla yönetimimizin daha önce taksitlendirme yaparak ilk taksitini ödediği Makakula dosyası kapatılacaktır. Bu dosyaya ilişkin evrak gelince, genel destek listesi ile birlikte onların da evraklarını paylaşacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

5 gecede 1300 kişiyi geçti

Kampanyaya 5 gecede 1300’den fazla kişinin katıldığını dile getiren Müjdat Bilgiç, şöyle konuştu: “Kampanya ateşini yaktığımız can dostlarım Kamil Koç, Emre Erdil, Doğancan Özsel’e, Arkın Cuylan’a ve 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Sayın Ekber Göçer’e, Çarşı Grubu lideri Taner Ütüklerli, Taraftarlar Derneği başkanı Okan Kırmacı’ya, Avukat Mehmet Yaya’ya, büyük destek veren Sayın Mesut Sancak’a, Orhan Ovacıklı’ya, Necati Yılmaz’a, Atilla Güneş’e, Soner Tolungüç’a, Hakan Demir’e, Kerem Ali Sürekli’ye, Atila Sertel’e, Hamza Dağ’a, Cihan Türsen’e, Olgun Atila’ya, Ülkümen Rodoplu’ya, EBSO başkanı Sayın Ender Yorgancılar’a, Karşıyaka Belediye Başkanımızın eşi Zehra Akpınar’a, Alp Kırşan’a, İzmirli firmalarımız olan Kırmızı Kedi’mize, Karşıyakam Anaokulu’na, camia büyüklerimize, eski yöneticilerimize, en çok da kampanya için son parasını gönderecek kadar gönlü zengin olan, sosyal medyada gündem belirleyerek dişi tırnağı ile mücadeleye katılan, arayan mesaj atan destek veren büyük ailemizin insanlarına, Karşıyaka taraftarına, basın emekçilerine, sosyal medyada gündemde tutan sanatçılara, kampanyaya maddi olarak da katılan yakın diğer tribün emekçilerine, sonsuz teşekkürler.”

Haberin Devamı

‘Düşme korkusu yaşamıyoruz’

Karşıyaka’nın yeni Teknik Direktörü Halim Okta, camiaya umut verdi ve küme düşme korkusu yaşamadıklarını söyledi. Okta, “Futbolcularım alınan kötü sonuçların ardından moralsiz. İlk önce onların özgüvenlerini yerine getireceğiz, ardından çıkış başlar” diye konuştu. Futbolcuları göreve gelmeden önce de takip ettiğini belirten teknik adam, “Geçen sezon tüm imkansızlıklara rağmen futbolcularımız kendilerini ispatlamış ve Play Off’u son anda kaçırmıştı. Her geçen hafta gerçek gücümüzü rakiplere göstereceğiz” dedi. (DHA)