Ege Turkmall’dan iftar sofrası

Turkmall’dan iftar sofrası

29.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Alışveriş merkezi, rezidans, konut ve karma projeleriyle ülkemizde ve dünyada 8 milyar dolardan fazla yatırıma imza atan Turkmall, İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Forum Göztepe’nin yapılacağı Esentepe Mahallesi’nde iftar düzenledi.

Turkmall’dan iftar sofrası

Turkmall olarak sektörde 30’uncu kuruluş yılını kutladıklarını belirten Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, Forum Göztepe’nin sosyal alanlar, alışveriş ve modern yaşamı bir arada sunacak örnek bir proje olduğunu söyledi. İzmir ve Ege Bölgesi’ne özel önem verdiklerini kaydeden Eyüboğlu, Forum Göztepe markasıyla, toplam 1 milyar liralık yatırımla 200 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapılacağını da vurguladı. Eyüboğlu, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:
Avantajı çok
“Projede, yalnızca AVM ve konut inşası değil, meydanı, sokağı ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak. Modern mimariye sahip ve sağlam zemin üzerinde kurulacak projede bin 450 konut olacak. Forum Göztepe, çevre yoluna, metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla ulaşım avantajına da sahip olacak.”