Ege Un hayırseverlerden üretim belediyeden

Un hayırseverlerden üretim belediyeden

06.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, meclis toplantısında Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde üretilen simitlerin öğrencilere 1 liradan satılmasını önermiş, bu desteğin hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan un yardımıyla gerçekleştireceklerini belirtmişti. Başkan Dinçer’in destek çağrısını karşılıksız bırakmayan hayırsever vatandaşlar, bağışta bulunmaya başladı.

Un hayırseverlerden üretim belediyeden

Simit maliyetlerinin un bağışıyla karşılanabileceğini ifade eden Başkan Dinçer, hayırseverlere teşekkür ederek, bağışta bulunmak isteyen vatandaşların Çine Belediyesi’ne başvurabileceğini belirtti. Un bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, 0256 711 69 24 numaralı telefondan ya da 0533 890 09 09 numaralı whatsapp iletişim hattından iletişime geçebilecek.

Haberin Devamı

Her çarşamba keşkek

Öte yandan, Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nin mutfağında keşkek günleri başladı. Merkez; salı günü paşa böreği, cuma günü mantı ve şimdi de çarşamba günleri de keşkek servis ediyor.Marsias Kadınları Restoranı 0545 445 10 13 numaralı telefondan rezervasyon ve ön sipariş de alıyor.