Ege ‘Yatırım yapan kazançlı çıkacak’

‘Yatırım yapan kazançlı çıkacak’

17.10.2017 - 05:19 | Son Güncellenme:

Bornova Ağaçlıyol’da hayata geçirilen ‘Coordinat Bornova’ projesiyle öne çıkan DRC Grup’un kurucu ortaklarından Onur Durmuş, İzmir’in başta İstanbullular olmak üzere tüm Türkiye’nin cazip yatırım merkezi haline geldiğini belirtti.

‘Yatırım yapan kazançlı çıkacak’

İzmir’e yoğun bir talep bulunduğunu ve bu talebin en fazla İstanbul’dan geldiğini belirten Durmuş, “İstanbullu yatırımcılar İzmir’de konut sahibi olmak isterken, İstanbullu markalar da İzmir’de proje gerçekleştirmek için çalışıyorlar. Ayrıca İzmir, yurtdışı ve diğer illerden de yoğun talep görüyor. Bu gelişmeler İzmir’in önemli bir çekim merkezi olduğunu gösteriyor. Kentin kültürel ve tarihi birikimi ile mevcut yetişmiş eleman potansiyeli, ekonomik açıdan gelişeceğinin de ispatı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DRC Grup olarak hayata geçirdikleri ve önümüzdeki süreçte yapımına başlayacakları projelerle rekabete hazır olduklarını söyleyen Onur Durmuş, İzmir için en kaliteli projeleri ürettiklerini dile getirdi. Coordinat Bornova’da yakın bir zamanda kiralama çalışmalarına başlayacaklarının da müjdesini veren Durmuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki dönemde de güzel projeler üreteceğiz. En büyük hedefimiz daha yaşanabilir bir İzmir ve sağlıklı konutlarda insanların yaşamını sürdürmesi.”