Ege Yatırımda 20 ilçe içinde birinciyiz!

Yatırımda 20 ilçe içinde birinciyiz!

07.04.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Altıeylül Belediye Başkanı Avcı bu yıl kentte 270 milyon lira değerinde yeni projelere başlanacağını söyledi, “2019’dan bu yana beş tesis hizmete açtık” dedi

Yatırımda 20 ilçe içinde birinciyiz

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ilçede devam eden projeleri ve yeni yapacakları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı.
20 ilçe arasında en çok yatırım yapan ilçe oldukları konusunda iddialı olduğunu kaydeden Başkan Avcı, “2019 yılından bu yana 5. tesisimizi açtık. 2022’de asfalt ve kilit parke taş işine 90 milyon lira, ihalesini yaptığımız kapalı pazar yerimize 30 milyon lira, Fahri Kiraz Lisesi yanındaki kütüphane, havuz ve diğer etkinlik alanlarına 20 milyon lira, belediye hizmet binamıza 130 milyon lira olmak üzere 270 milyon liralık işe başlayacağız. Bu rakamlar sadece yeni başlayacağımız yatırımlar” dedi.

Haberin Devamı

‘Kültür atağı başlattık’

2021 yılında Hasan Can Kültür Merkezi’nin açılışını Kültür Bakanı’nın katılımıyla yaptıklarını hatırlatan Başkan Avcı “Abdülhamid Han Gelişim Merkezimizin açılışını da son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirmiştik. Onlarca vatandaşımız etkinliklerden faydalanıyor. Binalarımızı bitirdikten sonra koordinatör olarak Onur Ayan’ı getirdik. Kültür Müdürlüğümüz de güzel işlere imza atarak ortaya çok iyi işler çıkıyor” diye konuştu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nin 35 milyon liralık yatırım olduğunu kaydeden Başkan Hasan Avcı, “6 Eylül’de açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunup bu bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz. Bir diğer devam eden projemiz olan Seyid Ahmet Arvasi Parkı içerisindeki Millet Kıraathanesi ve Altıeylül’ün ilk kreşinin açılışını da bu sene yapacağız” dedi.