Ege ‘Yöneticileri liyakatle belirlemek gerekiyor’

‘Yöneticileri liyakatle belirlemek gerekiyor’

19.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP içerisinde başlayan olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, bazı delegeler kurultay yapılması için imza toplamaya başladı.

‘Yöneticileri liyakatle belirlemek gerekiyor’

Halk ile CHP arasında bir güven problemi var. Eğer bir değişim olmazsa yerel seçimlerde sandığa gitme oranı çok düşecek” diyen CHP PM Üyesi Erdal Aksünger, “İnsanlar değişim istiyor. Bütün çözümleri ortaya koyacak ve uygulayacak pratikte bir değişime ihtiyaç var” dedi, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Güven problemi

“Bu kadroların güven problemini giderebilmesinin imkanı yok. Bu durum genel başkan meselesinden çıktı, çok öteye geçti. O nedenle ciddi bir değişime ihtiyaç var. Parti içi demokrasiyi işletmek ayrı bir konu. Bu tek başına bir şey ifade etmez. Ama bu ülkeyi yönetecek insanların vitrinde olması gerekiyor. Ülkeyi yönetecek insanların da aşağıdan getirilmesini sağlayacak bir liyakat düzeninin acil olarak ve ciddiyetle kurulması gerekiyor. Türkiye’nin şartlarına baktığımızda insanların umudu giderek azalıyor. Eğer bir değişim olmazsa yerel seçimlerde sandığa gitme oranı çok düşecek. Çünkü insanlar umudunu kaybedecek.”