Ege Zeybekci ile kökten çözüm

Zeybekci ile kökten çözüm

27.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, tüm adaylarda tecrübeye önem verdilerini belirtti “Büyükşehir adayımız Nihat Zeybekci, kentin sorunlarını hızlı ve kesin şekilde çözecek” dedi.

Zeybekci ile kökten çözüm

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci; Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka’daki ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcileriyle buluşan Şengül ve Zeybekci, yapılan son çalışmalar hakkında da bilgi alan Şengül, mütevazı bir seçim kampanyası yürütüleceğini belirtti. İzmir’in kaybedecek zamanının olmadığını ifade eden Şengül, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Örnek işler

“İzmir, bütün sorunları bilen, tecrübesi ve birikimi olan bir başkan istiyor. Seçilecek belediye başkanının sorunlara hızlı ve kesin çözüm üretebilmesi için Ankara ile de yakın olması gerekiyor. Büyükşehir’de zaten böyle bir isim belirledik. Sayın Zeybekci’yi, kısa sürede Denizli’nin çehresini değiştirdi, bakanlığı döneminde de çok önemli işlere imza attı. İlçelerde de kendini sevdiren, sıkıntılara çözüm önerisi getiren isimlerle yola çıkacağız.”

Hizmette önceliğimiz halkın güvenliği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, temelini dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan’ın attığı Tire-Belevi Yolu’nda, yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiğini ancak inşaat çalışmalarnın yeniden hız kazandığını söyledi.

Haberin Devamı

Kazalar bitecek

Yolun geçmişten bu yana kazalara sebebiyet verdiğini ve yapımının bir an önce tamamlanmasının halkın güvenliği açısındanbüyük önem taşıdığını belirten Dağ, “Çalışmaların durduğuna ilişkin haberlerden sonra harekete geçtik. Tire-Belevi yolu bizim için öncelikli, bakanlık ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yolun inşaatı tüm hızıyla sürecek” dedi.