Eğitim AÖF öğrenci giriş: AÖF dönem sonu final sınavı ne zaman? AÖF sınav yeri/giriş belgesi sorgulama

AÖF öğrenci giriş: AÖF dönem sonu final sınavı ne zaman? AÖF sınav yeri/giriş belgesi sorgulama

14.05.2022 - 01:15 | Son Güncellenme:

Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi final sınavı geri sayımı başladı. Sınav öncesi beklenen AÖF sınav giriş belgesi de yayımlandı. Binlerce açık öğretim öğrencisi, sınava girecekleri yeri öğrenmek için AÖF giriş ekranına geliyor. Peki, 2022 AÖF final sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖF öğrenci giriş: AÖF dönem sonu final sınavı ne zaman AÖF sınav yeri/giriş belgesi sorgulama

AÖF bahar dönem sonu sınavı için beklenen sınav giriiş belgesi adayların erişimine açıldı. Öğrenciler Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi giriş sayfasından, final sınav yerini öğrenebilecek. Diğer yandan AÖF yaz kampüsü programı da açıklandı. İşte, AÖF final sınavı giriş belgesi...

Haberin Devamı

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi AÖF, bahar dönemi dönem sonu sınavı bu sene  21-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Erişime sunulan sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden elde edilecek. Öğrenci giriş sekmesine tıkladıktan sonra çıkan ekran üzerinden e-Devlet ile giriş veya Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş seçenekleri ile karşılaşacak. Adaylar sınav giriş yerlerini iki seçenekten birini seçip sonraki adıma geçecek. Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş ekranı üzerinden e-posta adresi veya TC kimlik numarası bilgisi ve şifre girildikten sonra sınav giriş yerleri sorgulanabilecek.

AÖF SINAV YERİ SORGULAMA...