Eğitim Papara Nedir, Nasıl Kullanılır? Papara Ne İşe Yarar, Hangi Bankaya Aittir?

Papara Nedir, Nasıl Kullanılır? Papara Ne İşe Yarar, Hangi Bankaya Aittir?

24.05.2021 - 01:24 | Son Güncellenme:

Papara, son yıllarda para transferi, fatura ödeme ve akla gelebilecek tüm finansal işlemlerin, anında ücretsiz oluşturulabilen hesap ile yapılabilmesini sağlayan finans uygulamasıdır. Papara ile birlikte para gönderip, para alabilir ve bütün bu işlemleri oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Papara’nın nasıl kullanıldığı ve ne işe yaradığı da merak edilmektedir. Peki papara nedir? Papara nasıl kullanılır? Papara ne işe yarar? Papara hangi bankaya aittir? İşte Papara ile ilgili tüm detaylar.

Papara Nedir, Nasıl Kullanılır Papara Ne İşe Yarar, Hangi Bankaya Aittir

Papara en hızlı şekilde para alıp para göndermenizi sağlayan finans uygulamalarından bir tanesidir. Papara’nın kullanımı ülkemizde oldukça yaygındır.

Haberin Devamı

Papara Nedir?

Papara, kullanıcılarına saniyeler içinde ücretsiz sahip olabilecekleri hesap ve kart sunan dijital bir hesaptır. Papara, diğer finans uygulamalarına nazaran herhangi bir şekilde komisyon talep etmemektedir. Bundan dolayı Papara’nın kullanımı oldukça yaygındır, Papara 8.9 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

Papara Nasıl Kullanılır?

Papara’yı kullanmak için öncelikle bir Papara hesabı açmanız gerekmektedir. EFT saatiyle uğraşmanıza gerek kalmaz. Papara hesabınıza para yatırdıktan sonra bir başkasının IBAN’ına ya da bir başkasının Papara hesabına haftanın her günü ücretsiz para gönderebilirsiniz. Para yatır/çek butonları ile işlemlerinizi anında ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

Papara Ne İşe Yarar?

Haberin Devamı

Papara tüm dünyada ve internette güvenli bir şekilde alışveriş yapmanızı, para gönderip, almanızı ve aynı zamanda bütçenizi yönetip, harcadıkça kazanmanızı sağlayan komisyonsuz bir finans uygulamasıdır. Papara en güvenilir para alıp, para gönderme hizmetlerini sunan finans uygulamaları arasındadır. Aynı zamanda Papara, ücretsiz para transferi, harcadıkça nakit kazanma, bütçe yöntemi ve fatura ödeme gibi finansal hizmetleri sunmaktadır. Papara, bütün finansal işlemlerin tek bir yerden gerçekleştirilebildiği bir finans uygulamasıdır. Online ödeme sistemlerinde en fazla kullanılan finans uygulamalarının başında yer alır.

Papara Hangi Bankaya Aittir?

Papara hiçbir bankaya ait değildir, bir dijital hesaptır. Finansal işlemler, para transferleri için bankalarla anlaşmalar yapmaktadır. Papara’nın anlaşmalı olduğu bankalar şu şekildedir;

  • QNB Finansbank
  • Garanti BBVA
  • Yapı Kredi Bankası
  • Vakıfbank
  • Akbank
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Ziraat Bankası
  • İş Bankası
Yazarlar