Eğitim Siyah Kalp Ne Demek? Siyah Kalp Emoji Ne Anlama Gelir, Neden Kullanılır?

Siyah Kalp Ne Demek? Siyah Kalp Emoji Ne Anlama Gelir, Neden Kullanılır?

25.03.2021 - 12:38 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada her geçen zaman farklı emoji çeşitleri ortaya çıkıyor. Her birinin farklı bir anlamı bulunurken günümüzde yaygın şekilde kullanılmaktadır. Peki, Siyah kalp ne demek? Siyah kalp emoji ne anlama gelir, neden kullanılır? İşte bu konuda merak edilenler.

Siyah Kalp Ne Demek Siyah Kalp Emoji Ne Anlama Gelir, Neden Kullanılır

 Özellikle son dönemlerde siyah kalp birçok kişinin merak ettiği emoji seçenekleri içerisinde yer alıyor. Belli bir anlamı ya da ifadeyi kolayca anlatma yolunu sağlayan emojiler, sosyal medya hesaplarının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Haberin Devamı

 Siyah Kalp Ne Demek?

 Siyah kalp sosyal medya üzerinden farklı anlamlar eşliğinde değerlendirilir. Örneğin herhangi bir durumda ruhun karanlık tarafını anlatmak için kullanılır. Aynı zamanda üzüntü ve keder söz konusu olduğunda bunu ifade etmek içinde değerlendirilir.

 Siyah Kalp Emoji Ne Anlama Gelir, Neden Kullanılır?

 Daha çok kötü durumlar olduğu vakit, moral bozuk olduğunda siyah kalp emojisi kullanılır. Ayrıca siyah kalp açısından unutulmaması gereken bir durum söz konusudur. Kesinlikle arkadaş olarak görülen insanlara siyah kalp atılmamalıdır. Bu aynı zamanda sürtüşme ya da kötü bir durum için de anlatmak amaçlı kullanılmaktadır.