Sözlük Itriyat Ne Demek? Itriyat Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Itriyat Ne Demek? Itriyat Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

03.02.2022 - 05:57 | Son Güncellenme:

Itriyat, dilimizde sık sık kullanılan kelimelerden biridir. Özellikle kelimelerin anlamları internetten araştırılan kelimeler arasındadır. Bu bakımdan Itriyat kelimesinin anlamını öğrenebilir ve doğru anlamda cümle içinde kullanabilirsiniz. Itriyat ne demek? Itriyat TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile sizler için derledik.

Itriyat Ne Demek Itriyat Tdk Sözlük Anlamı Nedir


Itriyat, Arapça bir kelimedir ve dilimize de Arapça dilinden geçmiştir. Itriyat, TDK sözlük anlamı sürülen güzel koku, parfüm anlamına gelir.

Itriyat Ne Demek?

Itriyat, uzun seneler boyunca anlamı merak edilen ve internetten araştırılan kelimeler arasındadır. Bu bakımdan Itriyat kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmek ve doğru anlamda kullanmak mümkündür.

Itriyat, dilimize Arapça dilinden geçmiş bir kelimedir ve dolayısıyla Arapça kökenlidir. Itriyat, parfüm ya da sürülen güzel koku anlamına gelen bir kelimedir ve dilimizde bu anlamda kullanılır.

Itriyat TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Itriyat, TDK sözlük anlamı araştırılan ve bundan dolayı da merak edilen bir kelimedir. Itriyat, parfüm ya da sürünen güzel koku anlamlarına gelen ve dilimizde de sık sık rastlanan kelimeler arasındadır.

 

Yazarlar