Ekonomi 23 Nisan coşkusu Demirören İstiklal'de kutlanıyor

23 Nisan coşkusu Demirören İstiklal'de kutlanıyor

19.04.2014 - 15:34 | Son Güncellenme:

Gün boyunca çocukları ağırlamaya hazırlanan Demirören İstiklal, farklı etkinliklerle 23 Nisan’ı kutlamaya hazırlanıyor.

23 Nisan coşkusu Demirören İstiklalde kutlanıyor

23 NİSAN COŞKUSU,
DEMİRÖREN İSTİKLAL’DE KUTLANIYOR
Hayranlık uyandıran renkli tarihi, mağazaları, eğlence merkezleri, kafeleri, restoranları, kitabevleri ve hiç bitmeyen enerjisi ile
İstanbul’un kalbi olan İstiklal Caddesi,
Demirören İstiklal ile bambaşka bir dünyaya kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

Klasik ve modern çizgileri ile Beyoğlu’nun özgün ruhunu koruyan Demirören İstiklal, renkli dünyası ve sunduğu benzersiz deneyimleri ile İstiklal Caddesi’nin enerjisini yansıtıyor. Farklı mağazaları ve yeme-içme mekanları ile, 7/24 yaşayan bu dinamik bölgenin yeni yaşam merkezi olarak her gün pek çok ziyaretçiyi ağırlıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklar için birbirinden farklı aktiviteler ve sürprizler hazırlayan Demirören İstiklal, bu özel günde çocukların doyasıya eğlenebilmesi için tüm çocukları ve içindeki çocuğu kaybetmeyenleri eğlence dünyasına bekliyor. Gün boyunca çocukları ağırlamaya hazırlanan Demirören İstiklal, farklı etkinliklerle 23 Nisan’ı kutlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

AVM açılışı ile başlayacak olan etkinlikler farklı atölye uygulamaları ile devam edecek. Sosis balon köşesinden yüz boyama aktivitesine, resim duvarından hamur yapımına kadar çocukların farklı becerilerine yönelik pek çok etkinlik 23 Nisan günü sizlerle olacak. Hayallerindeki kahramana bürünüp o keyifli anı ölümsüzleştirecekleri photobooth alanı ise 23 Nisan ruhunu yaşamak isteyenlerin gün boyunca en çok ziyaret edecekleri alanlardan biri olmaya aday gözüküyor. Çocukların leziz dünyasından tatlar sunmayı da unutmayan Demirören İstiklal, gün boyunca AVM içerisinde popcorn ve pamuk şeker köşeleri ile ziyaretçilerini bekleyecek.

Her şeyin en iyisini Beyoğlu’na taşımak amacı ile yola çıkan Demirören İstiklal, 23 Nisan etkinlikleri ile ziyaretçilerine bir alışveriş deneyiminden çok daha fazlasını sunmaya devam ediyor.

Demirören İstiklal ’in bünyesinde bulunan mağazalar:
Media Markt, GAP, Kipling, Vakko, Tchibo, Mothercare, GNC, Atasun Optik, Guess, Brandroom, By Saatci, Sephora, Pinkberry, Loisir, Flormar, Savaş Döviz, Hummel, Koton, Penti, Twist, Deichmann, Nosta Cafe, Sun Stop, Denizbank, Gizia, Defacto, Zoe, Cinemotion, İnci, Krispy Kreme, Cezve Kahve, Popeyes, Arby’s, The Chef, Burger King, Jatomi Pure Fitness ve Cinema Pink.