Ekonomi 3 ülke ‘Efsane’ ile tanışacak

3 ülke ‘Efsane’ ile tanışacak

10.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Rixos Hotels ve The Land of Legends Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos gibi The Land of Legends’i de büyütmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bir ay sonra çok önemli bir ülkede ikinci Land of Legends’in açılışını duyuracağız. Hedefimiz dünyada 5-6 tane yapmak. Hangi bölgelerde ne yapacağımızla ilgili çok net çalışmamız var. 3 ülkeyle el sıkışmış durumdayız” dedi.

3 ülke ‘Efsane’ ile tanışacak

Her gittiği ülkede, ‘Şurada Land of Legends yapalım, şurada Rixos yapalım. Devlet olarak şu kadar para, arsa verelim’ gibi taleplerle karşılaştığını dile getiren Tamince, “Parayı, arsayı, potansiyel müşteriyi de veriyorlar, ama önüme iki büyük sıkıntı çıkıyor. Bir tanesi kadro, kiminle yapacağım, ikincisi ben bu çalışma azmine sahip miyim? Haftanın 5-6 günü gece gündüz çalışmalı mıyım, çalışmamalı mıyım? Eğer çalışkan değilsen, diğerlerinin hiçbir önemi yok” dedi.

Haberin Devamı

3 ülke ‘Efsane’ ile tanışacak
Tamince, “Land of Legends 1 milyon metrekare ve 1 milyar doları aşan bir yatırım ama bunlardan 5-6 tane yapacağız ve çok iddialı bir rakam. 6-7 milyar dolarlık yatırımdan bahsediyoruz. Hayatımdaki en önemli aşamalar 2000 yılındaki otel ve 2005’te Belek’te Türkiye’nin en büyük otel yatırımı, ama hayatımın en önemli dönüm noktası The Land of Legends yatırımı olacak. Çünkü dünyadan ona gelen talebi gördükçe çok doğru bir iş yaptığımızı görüyorum. İnşallah ülkemiz de çok önemli bir markaya kavuşacak” dedi.

Rixos’un geleceğiyle ilgili de konuşan Tamince, “Rixos’u Accor’la evlendirdik. Türk markası olarak devam etmesi için de yüzde 50’den fazlasını satmıyoruz” diye konuştu.