Ekonomi ISVEA'ya tasarım ödülü

ISVEA'ya tasarım ödülü

13.07.2015 - 15:57 | Son Güncellenme:

İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

ISVEAya tasarım ödülü

Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Bu yıl 56 ülkeden 1.994 tasarımcı Red Dot Design'a başvurdu. 25 ülkeden tasarım liderleri ve uzman gazetecilerin yer aldığı jüri, birbirinden farklı 4 bin 928 yenilikçi projeyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

ISVEA, ilhamını doğa ve sudan alan, İtalyanca “su altı dünyası” anlamına gelen Sott’Aqua serisi ile büyük ödüle layık görüldü. Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen ödül törenine katılan ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve ISVEA CDO'su Ettore Giordano, ISVEA ekibi adına ödülü aldı.

Çenesiz; “Tasarım departmanının başında bulunan ünlü İtalyan tasarımcımız Ettore Giordano ve ekibi ile birlikte özgün projelere, ödüllü çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Ettore Giordano'nun koordinasyonunda 10’dan fazla kişi ya da ofisle çalışıyoruz. ISVEA’nın çalıştığı tasarımcılar arasında 2 genç Türk tasarımcı da bulunuyor" dedi.

Giordano ise "İtalyan tasarım anlayışına getirdiğimiz inovatif yaklaşımla birlikte her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen bir marka olduk. İşte bu nedenle çok fazla tasarlıyor ve durmadan üretiyoruz" dedi.