Ekonomi İyilik Kataloğu’yla eğitime destek

İyilik Kataloğu’yla eğitime destek

07.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Migros, deprem bölgesinde yaraların bir an önce sarılabilmesi amacıyla verdiği destekleri yeni bir kampanya ile sürdürdüğünü duyurdu.

İyilik Kataloğu’yla eğitime destek

Migros’tan yapılan açıklamada, “Deprem bölgesindeki çocukların eğitim hayatına destek olmak üzere Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile bir kampanya başlatan Migros’un çalışmasına birçok marka da destek veriyor.

Haberin Devamı

Hazırlanan ‘İyilik Kataloğu’ndaki ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle satışa sunulurken, her bir ürün için belirlenen miktarlardaki tutarlar depremzede çocukların eğitimi için TEGV’e aktarılıyor. ‘İyilik Kataloğu’ndaki ürünlere 81 ildeki Migros mağazalarından ve online uygulamalarından ulaşılabiliyor” denildi.

Migros Ticaret A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur, “Migros olarak afetin yaşandığı ilk günden bu yana deprem bölgesinde birçok çalışma yürütüyoruz. Ne yazık ki depremden en çok çocuklarımız etkilendi.

Onlar için atacağımız her adım büyük önem taşıyor. Dayanışma ile yaralarımızı en hızlı şekilde saracağımıza inanıyoruz” dedi.