Ekonomi MINISO yerli üreticiye kapılarını açıyor

MINISO yerli üreticiye kapılarını açıyor

04.03.2019 - 17:32 | Son Güncellenme:

Dünyada 70 ülkede 3000’den fazla mağazası ile global bir marka haline gelen MINISO Türkiye’den üreticilere kapılarını açıyor. 2016 yılının Aralık ayında Türkiye operasyonuna başlayan global fast-fashion markası MINISO yerli üreticilerle görüşmelere başladı. Önümüzdeki dönem bu çalışmalara hız kazandıracak marka yerli üreticilerden gelen talepleri topluyor.

MINISO yerli üreticiye kapılarını açıyor

Tasarım, kalite ve ulaşılabilir fiyat avantajıyla Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen Miniso, sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle her dönem özgün seçenekler sunmaya devam ediyor. Dünyada en iyi üreticilerle çalışarak farklı tasarımlarla kaliteli ürün gruplarını birleştiriyor. Yenilikçi ve özgün tarzıyla Türkiye pazarında da ayrışan marka kısa sürede sevilerek geniş bir kitleye ulaştı. Halihazırda 20’si İstanbul’da olmak üzere 32 mağazası ve online satışı ile müşterisi ile buluşan marka yıl sonunda Türkiye’de 50 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Mağaza açarak büyümenin yanı sıra mottolaştırdığı kalite-tasarım-ulaşılabilir fiyat politikasındaki ürün gamını zenginleştirip müşterilerine yeni ürünler sunmak istiyor.

Haberin Devamı

Miniso girişimcilere de kapılarını açtı

Geçtiğimiz yılın ağustos ayında genç bir girişimcinin buluşu olan pratik filtre kahve ürününü raflarına çıkartan marka inovatif ürünü olan girişimcilere de kapılarını açtı. Son ürün olarak gelişim sürecini tamamlamış ve üretim hattı olan girişimcilerle de Türkiye’nin markalaşma sürecine destek veriyor.

Nasıl başvuru yapılır?

Ürünlerinizin MINISO tasarım, kalite ve fiyatlandırmasına uygun olduğunu düşünüyorsanız siz de MINISO tedarikçisi olabilirsiniz.

Başvuru yapmak isteyen firmaların/şahısların, www.miniso.com.tr web sitesinin ilgili bölümünden, başvuru için talep edilen bilgileri eksiksiz bir şekilde info@miniso.com.tr adresine ürün portföyünü de gösteren bir tanıtım kitapçığı/sunum dosyası ile göndermeleri gerekmektedir. Başvurular incelendikten sonra uygun görülen talepler için belirtilen iletişim bilgileri üzerinden firmalar/şahıslar ile irtibata geçilecektir.