Ekonomi ‘Pazar yerleri haftanın yedi günü etkin olacak’

‘Pazar yerleri haftanın yedi günü etkin olacak’

02.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da tüm pazar yerlerinin haftada bir gün değil, her gün çeşitli etkinliklerle daha canlı yaşam alanlarına kavuşacağını söyledi.

‘Pazar yerleri haftanın yedi günü etkin olacak’

Sanatçı Zeynep Casalini ve Özgehan Şahin tarafından, Bodrum’un farklı yönlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen organizasyonda, Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle Ortakent pazar yerinde yapılan Güz Panayırı, etkinliklere sahne oldu.

Haberin Devamı

Bodrum Belediye Başkanı Aras, bu tür etkinliklerin Bodrum’da artarak devam etmesi için her türlü desteği vereceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bu tür etkinlikler Bodrum’da yıl boyu sürmeli. Bu pazar yerlerimiz bizim haftada bir gün kullanacağımız yerler değil, Bodrum’da her metrekare çok değerli. Bu nedenle bu pazar yerlerimizi böyle dolduralım. Çok önemli bir çalışma, bunları genişletip, geliştireceğiz. Ayrıca evde üretime önem vereceğiz. Ev kadınlarının ürettiklerini değerlendirmelerini sağlayacağız. Aynı zamanda organik üretime, yeşile, doğaya, çevreye saygıyı da buralarda tekrar gündeme getireceğiz.”