Ekonomi THY’nin Osaka ile uçuş ağı genişledi

THY’nin Osaka ile uçuş ağı genişledi

13.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları, Tokyo’dan sonra Japonya’da sefer yaptığı ikinci şehir olarak Osaka’yı uçuş ağına ekledi. 12 Aralık 2023 tarihinde başlayacak seferler, Boeing 787-9 ile İstanbul Havalimanı ile Osaka Uluslararası Havalimanı arasında Pazartesi, Salı, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü gerçekleştirilecek.

THY’nin Osaka ile uçuş ağı genişledi

Osaka uçuşlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Kültür açısından zengin bir şehir olan Osaka’ya ilk uçuşumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Osaka uçuşları yalnızca Asya-Pasifik bölgesindeki varlığımızı güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda dünya çapında insanları ve kültürleri birbirine bağlama konusundaki kararlılığımızı da gösteriyor. Benzersiz uçuş ağımızla yolcularımızın dünyayı keşfetmesine olanak sağlarken, en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz.”

Dünyanın her yerinden turist çeken Japonya’nın en popüler turizm merkezi Osaka, Tokyo’dan sonra ikinci büyük şehir olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda Japon mutfağının başkenti olarak kabul edilen Osaka, dünya çapında bir gurme şehri olarak biliniyor. Şehir ayrıca Kyoto, Nara ve Kobe dahil Kansai bölgesinin kültürel hazinelerini keşfetmeye açılan bir kapı görevi görüyor.