Ekonomi Vodafone, Ankara merkezini açtı

Vodafone, Ankara merkezini açtı

27.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone, Cumhuriyet’in 100. yılında Ankara’da yeni bir merkez açtı. Şirketin iş sürekliliği ve kesintisiz iletişim hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği yeni merkezin açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan gerçekleştirdi.

Vodafone, Ankara merkezini açtı

Açılış törenine Bakan Sayan’ın yanı sıra Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.

Haberin Devamı

Bakan Sayan açılışta yaptığı konuşmada, “Türkiye’de birçok noktada ofisleri bulunan Vodafone’un Türkiye’mizin 100. yılında mevcudu büyüterek gerçekleştirdiği bu yatırımı sadece bir iş yeri olarak değil, aynı zamanda ülkemizin teknolojik dönüşümüne ve inovasyonuna katkı sağlayacak bir merkez olarak görüyoruz” dedi.

Vodafone Türkiye CEO’su Aksoy ise şöyle konuştu:

“Vodafone olarak, Türkiye’deki yatırımlarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Ankara’daki yeni merkezimiz, iş sürekliliği ve kesintisiz iletişim açısından stratejik önemde olacak. Kritik fonksiyonlarımızı içeren önemli bir merkez olarak faaliyet gösterecek. Vodafone Ankara Merkezi, bu ilimizdeki yeteneklere ulaşma ve yeni bir istihdam havuzu yaratmanın yanı sıra yine bu ilimizdeki tedarikçi ağımızla yakın temasta olma ve ekosistemimizi genişletme imkânı da sunacak. Yeni merkezimizle birlikte, sürekli büyüme odağımızı korurken, ülke ekonomisine de katkı sunmayı hedefliyoruz.”