Ekonomi WIN EURASIA için geri sayım başladı

WIN EURASIA için geri sayım başladı

18.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen WIN EURASIA Hybrid, bu yıl yeni tarihinde ve yeni yerinde endüstri profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

WIN EURASIA için geri sayım başladı

Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon teknolojilerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik sistemlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi buluşturacak WIN EURASIA Hybrid, İstanbul Fuar Merkezi’nde 8-11 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hannover Fairs Turkey yönetimi, fuarı yenilenen İstanbul Fuar Merkezi’ne taşıyarak katılımcılarına ve ziyaretçilerine hem ulaşım açısından kolaylık sağlamayı hem de daha iyi bir fuar deneyimi sunmayı hedeflediklerini açıkladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Haberin Devamı

“WIN EURASIA’da görücüye çıkacak etkinliklerden biri, üretimde çığır açmayı sağlayacak 5G teknolojisinin gerçek zamanlı kullanılacağı 5G Arena Özel Alanı. Nokia çözüm partnerliği ile inşa edilecek 5G Arena’da, dikey sektörlere teknoloji çözümü sunan yerli ve uluslararası markalar ile Türkiye’nin ilk endüstriyel 5G kullanım durumları sahne alacak. Bu alanda 30 markanın 12 farklı endüstriyel 5G senaryosu, bir operatörünün 5G sinyali ile gerçek zamanlı haberleşecek.”