Proje Haberleri Ceyhunkent'te Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Ceyhunkent'te Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Ceyhunkentte Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Kiralık daire arayanlar için ideal çözümler sunan Ceyhunket kiralık daire seçenekleri ile her isteğe cevap veriyor. TOKİ tarafından Adana’nın Ceyhan ilçesinde yapılan Ceyhunkent projesi, 296 konutla sitede oturma keyfini yaşatıyor. Projeye ilişkin satış işlemlerinin ve kura çekimlerinin 13 Nisan tarihinden itibaren yapıldığı Ceyhunkent konutları; 3+1, 2+1 ve 1+1 daire tipleri ile öne çıkıyor. Projeden konut sahibi olan kişiler isterlerse oturacakları, isterlerse de yatırım amacıyla kullanabilecekleri konutlara sahip olabiliyor. Ceyhunkent projesiyle, Ceyhan halkının sağlam, yeşil alanları bol, ferah, araçlarını rahatlıkla park edebilecekleri bir konuta sahip olmaları sağlanıyor.

Haberin Devamı

Ceyhunkent kiralık daire seçenekleri ile ferah bir yaşama geçiş

Ceyhunkentte Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Ceyhunkent projesinde ev satın almak isteyenler ya da ev kiralamak isteyenler, bölgedeki en ferah sitelerden birisinde ikamet etme şansını elde ediyor. Ceyhunkent projesi 13.812 metrekare arsa üstüne kurulu, 7 bloktan oluşan bir proje olarak sunuluyor. İki bloğu 1+1 ve 2+1 dairelerden ve 5 bloğu ise 3+1 dairelerden oluşan Ceyhunkent, toplamda 296 daire ile alıcılarını bekliyor. Ceyhunkent projesi, bundan önce Ceyhan’da yapılmış olan site mantığından farklı olarak, geniş bir yeşil alan ve otopark alanı ile oturma imkanı sağlıyor. Bu sayede Ceyhunkent kiralık daire veya satılık daire ile burada yaşamaya başlayanlar ferah bir alanda yaşama imkanına kavuşuyor. Ceyhunkent’te %30 inşaat alanına karşın %70 yeşil alan uygulamasıyla, şehrin içinde nefes alan bir mekan yaratılıyor. Bloklar arasında bulunan 18 metrelik boşluklar sayesinde ses, rüzgar ve güneş gibi rahatsızlık yaratan faktörlerden uzak bir site mantığıyla hareket ediliyor.

Haberin Devamı

Ceyhunkent’te her şey istediğiniz gibi

Ceyhunkentte Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Tamamlanan Ceyhunkent projesinde, site sakinlerine özel olarak oto park, yeşil alan, kamelya, çocuk oyun alanları gibi hayatı konforlu hale getiren özelliklerin yanı sıra, özel güvenlik ile 24 saat boyunca koruma altında olma da sağlanıyor. Konforlu bir site anlayışını hayata geçiren Ceyhunkent, makul fiyatlarla satışa sunularak, birçok kişinin buradan ev sahibi olabilmesini olanaklı hale getiriliyor. Güvenlik önlemlerine tam olarak riayet edilen site konutları, deprem yönetmeliğine tam uyum sağlıyor. Konutlarda çift asansör ve birisi yangın merdiveni olmak üzere, çift betonarme merdiven bulunuyor.

Ceyhunkent sözleşmeleri tamamlandı

Ceyhunkentte Son Durum ve En Güncel Bilgiler

13 Nisan – 5 Mayıs 2017 tarihlerinde kura çekimi yapılacağı açıklanmasına rağmen, yetersiz başvuru alan Ceyhunkent projesinde, satış sözleşmesi imzalama işlemi uygulanıyor. Projede yer alan konutlar için sözleşme dönemi 14 Temmuz 2017 tarihi itibariyle sona erse de, TOKİ tarafından Ceyhunkent projesi konutlarında 2+1 daireler 145 bin 996 liradan satışa sunuluyor. Konut için %20 peşin ve 20 yıl vade seçeneği ile aylık ödemeler 486 lira olarak gerçekleşiyor. Projede konut sahiplerinin satış aralıkları ise 105 bin ile 185 bin arasında rakamlarla sunuluyor. Ceyhunkent kiralık daire fiyatları 600 lira ile 800 lira arasında değişen aralıklarla kiracısına ulaşıyor. Ceyhunkent Projesi’ne ait tüm satılık ve kiralık daire ilanlarını

Haberin Devamı
Milliyet Emlak

üzerinden görüntüleyebilir, en makul fiyatlarla konut sahibi olmanın tadını çıkarabilirsiniz.